Σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχεισμένου stilo dynamic 1.6, μοντέλο 02 , με 47500 χλμ και τιμή 9500.Το αμάξι είναι σε υπεράριστη κατάσταση αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι μια τίμια αγορά συγκρινόμενη με άλλες ευκαιρίες....
Printable View
Σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχεισμένου stilo dynamic 1.6, μοντέλο 02 , με 47500 χλμ και τιμή 9500.Το αμάξι είναι σε υπεράριστη κατάσταση αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι μια τίμια αγορά συγκρινόμενη με άλλες ευκαιρίες....
Για πες μας και τις άλλες ευκαιρίες που έχεις κατά νου να σου πούμε μια γνώμη... :roll: :wink:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mellodos
πχ, το καινουργιο Gr.Punto 1.4 το 8βαλβιδο με τους 80 ίππους μπορω να το παρω 11.000€ αλλα σαν αμαξι δεν με γεμισε σαν το stilo ρε ****το....Επίσης έχω σταμπάρει και ένα focus 1.6 μοντελο 03 με 10500€.Γενικα κασέρι πάνω απο 10000 δύσκολα θα παίξει πάντως.
εφόσον σε ικανοποιεί πάρτο δίχως κουβέντα....και είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση...
το πουντο είναι κάτι διαφορετικό...αν συμβιβάζεσαι με κάτι το οποίο πραγματικά θα σέρνεται και θα εχει τον μισό εξοπλισμό απο το stilo τότε πάρε το πούντο...
για το focus είναι διαφορετικά τα πράγματα, εφόσον ήδη κυκλοφορεί το νέο μοντέλο και η τιμή του θα πέσει ραγδαία....είναι και ψυχολογικό...
αντε και με το καλο να σε καλωσορίσουμε...:)
Aν σε ενδιαφερει και 1,2 σε αριστη κατασταση και πολα eξτρα εδω ειμαι εγω...φιλε....
Να το παρεις το Κοριτσι!!Ωχ Συγνωμη!!!Το αμαξι!!!Το Punto δεν ειναι της ιδιας κατηγοριας με το Stilo Και Focus!!!
Και το Stilo Εχει περισσοτερο εξοπλισμο!!!!
Παρε το Punto να χεις το κεφαλι σου ισυχο.
Έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο που το προτείνεις αυτό? Δεν είσαι ευχαριστημένος απο το δικό σου?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ahatzig
αν ειναι για punto περιμενε!θα βγει και 1600
Πλέον μπορείται να με καλωσορίσεται!! :) Το παρέλαβα σήμερα το απόγευμα δίνοντας ταυτόχρονα τον αειθαλή σύντροφο μου για 4 χρόνια.. (swift 94' 1000cc) :cry: Οι εντυπώσεις φυσικά μόνο άριστες θα μπορούσαν να είναι ύστερα απο 4 χρόνια συμβίωσης με ένα 1000ράκι :lol: Πραγματικά όμως το αυτοκίνητο είναι ότι ακριβώς ζητούσα , ένα βαρύ , στιβαρό και άρτια δεμένο σασί.Απο επιδόσεις ή κρατήματα μια χαρά μου φάνηκε (τυπικό 1600άρι) αλλά ψιλοπήγαινα κότα οπότε δεν εκφέρω ακόμα άποψη...(πάντως η 2η σπάει πολύ καλά και μαζέύει κόσμο) :twisted: Είναι και μουράτο!! Γενικά έιμαι ενθουσιασμένος , το μόνο που δεν παλεύεται είναι ο απίστευτα σκληρός συμπλέκτης , τον οποίο κιόλας πρέπει να πατήσεις τέρμα για να κουμπώσει η ταχύτητα, μετατρέποντας παράλληλα την οδήγηση σε γυμναστική του αριστερού ποδιού :216 αλλά και στερόντας αρκετή απόλαυση απο αυτήν.Παιδιά έχω οδηγήσει στην εταιρεία πολλά αυτοκίνητα και φορτηγά και τόσο δύσκολο συμπλέκτη πρώτη φορά πετυχαίνω, στις ανηφόρες ιδρώνεις για να μην φύγεις πίσω.Αύριο πάω καρφωτός για ρύθμιση.
Αυτά λοιπόν , άντε και καλές μας βόλτες!!