-
Μαγκια ή αλητεία.
Κατ' αρχην ζητω συγνωμη απο τους Βολιωτες φιλους που δε ειδοποιησα αλλα ημουν σαν κυνηγημενος να τα προλαβω ολα...
Πασχα λοιπον στο Βολο και ολα καλα μεχρι την ωρα που αποφασισαμε, με το εταιρο ημιση, να ανεβουμε Πηλιο.Ειμασταν λοιπον στο κεντρικο δρομο του Βολου και μπροστα πηγαινε ενα παλικαρι με την παρεα του και θεωρησε σκοπιμο να μας κουρασει λιγο.Πηγαινε σιγα και θελησα να τον περασω μιας και ο δρομος ειναι διπλος.Πηγαινα αριστερα εκανε το ιδιο και γελουσαν ολοι μεσα στο αμαξι,πηγαινα δεξια επισης το ιδιο με χαμογελα στον καθρεφτη...Τελειωνει αυτη η μεγαλη ευθεια και μετα την αριστερη στροφη 90΄ ή κανεις αλλες 90 μοιρες και γυριζεις προς το κεντρο του Βολου ή πας ευθεια και συνεχιζεις για το Πηλιο.Ημουν στην αριστερη και ενω την ειχε κλεισει βγαινω απο δεξια και μπαινω μπροστα του.Εκει αρχισαν ολα.Ακουσα καινουριες λεξεις,εμαθα καινουρια πραγματα για μενα και την προσωπικη μου ζωη...Αφου συνεχισε με ενα γελιο υφος του κεφαλιου εξω απο το παραθυρο με χειρονομιες και υβρεις του εκανα και γω μια απρεπεις χειρονομια εκτεινοντας το μεσαιο δαχτυλο.Και αρχιζει η καταδιωξη να πεσει πανω μας για να μας κανει αυτα που λεγε το μαγκακι που αν δεν η κοπελα ή ηταν εστω και δυο ατομα θα εκλεγαν την ωρα που θα σταματουσαν,γιατι με τοση αλητεια γιατι να μην ειχαν και καποιο σιδερικο μαζι τους...
Αφου επεσαν κατι προσπερασεις και χασιμο σε στενα το γκαβαδι περασα και απο μπροστα του και δε μας ειδε στη τελικη...
Αλλα πραγματικα ηθελα να το ρωτησω το αληταριο.Αμα δεν εβλεπε Αθηναικες πινακιδες θα επρατε το ιδιο ή αμα πηγαινε σε αλλο μερος θα σκεφτοταν να επεκταθει με τσαμπουκα των 4 ατομων...κριμα.
Αλητεια.
Υ.Γ Η κοπελα μου κατατρομαξε.Αμα δεν ηταν αυτη πραγματικα θα τους εσπαγα την καροτιδα αφου θα εφτιαχναν τον πισω μου προφυλακτηρα.
-
Μαγκια ή αλητεία.
Καλημερα.Αλητεια με συνδυασμο ηλιθιοτητας ειναι για να μην ψαχνεσαι Τασο.Οτι και να κανεις σε τετοιες περιπτωσεις αμα μπλεξεις με τετοια ατομα ΠΟΤΕ μην σταματησεις για ΚΑΝΕΝΑ λογο.Αν παλι θελησεις να του κανεις τα μουτρα μπλε μπορω να σου προτεινω την νεα σειρα κοτσαδορων της Westfalia που ξεκινουν απο 80ευρω ωστε να μην εχει ποτε ξανα μουρη ουτε ψυγειο το αυτοκινητο του.
Εφοσον παντως ησουν και με δικο σου προσωπο καλυτερα που δεν σταματησες πιστευω.Το πιο πιθανο ηταν να ειναι τιποτα χαρουμενα που πηραν το αμαξι της οικογενειας γιατι ειναι γιορτες και θελαν να το παιξουν μαγκες..ποτε δεν ξερεις που μπορει να καταληξει ενα τετοιο σκηνικο.
-
Μαγκια ή αλητεία.
Εκ των υστερων σκεφτηκα μια πολυ καλη λυση με σπρευ μπογιας...
στα μουτρα,στα τζαμια και μετα ας εκανε οτι ηθελε.
Νικε εχεις δικιο...οτιδηποτε μπορεις να βρεις μπροστα σου.
-
Μαγκια ή αλητεία.
Αυτα ειναι..ειναι η μοναδικη περιπρωση που θα ηθελα να ειμαι μπάτσος....κατεβαινεις κατω...μηπως θελεις μια κλήση??/να σου παρω τις πινακιδες???κατι τετοιο να τον κανεις να δαγκωσει το τιμόνι..αυτα τα ατομα ειναι που δε βγαίνουν ποτε απο την πολη τους....Εχθες αριστερη λωρίδα κατεβαινα Αθηνα 200 ειχα μέσα κ μου πετάγεται αν τζιπ και μου κανει ενα κλεισιμο που επεσα στα 120 για να μην τον τρακαρω...κορνες φωτα χαμπαρι ο τυπος..παω διπλα στο τζάμι του...του κορναρω να γυρίσει τιποτα κοιτουσε και καλα μπροστα μεχρι να φυγω...δεν ειναι να βγαινεις απο το σπιτι τετοιες μερες.
-
Επρεπε να παρεις τηλεφωνο το "100" απο το κινητο σου, λογικα θα εβγαινε το κοντινοτερο τμημα, του Βολου στη δικη σου περιπτωση.
Τετοιες μερες πολλα περιπολικα ειναι εξω και πιθανοτατα να ηταν καποιο και στο δρομο σου.
Τους δινουν εντολη απο τα κεντρικα και τους σταματανε, σταματας κι εσυ και του κανεις μια ολοστρογγυλη καταγγελια που ειναι ολη δικη του!! Εχεις και μαρτυρα, την κοπελλα σου, και εισαι καλυμμενος.
Το εχω κανει σε εναν τετοιο αλητη και μετα δεν μπορουσε να μαζεψει στον **** του.... Τον ξεβρακωσε κυριολεκτικα ο αστυνομικος...