εχω βρει ενα 1.2 μοντ2002 με 24000χλμ το αυτ/το ειναι γνωστου μου 3ο ουσιαστικα το ειχε για αυτο κ τα λιγα χλμ.Θα ηθελα να μου πειτε αν τυχον βγαζει προβληματα απο την εμπειρια σας.Ευχαριστω εκ των προτερω :wink:
Printable View
εχω βρει ενα 1.2 μοντ2002 με 24000χλμ το αυτ/το ειναι γνωστου μου 3ο ουσιαστικα το ειχε για αυτο κ τα λιγα χλμ.Θα ηθελα να μου πειτε αν τυχον βγαζει προβληματα απο την εμπειρια σας.Ευχαριστω εκ των προτερω :wink:
Χρωμα;; Πλακα κανω! Για 4 χρονων αμαξι τα χιλιομετρα του ειναι πολυ λιγα! Εγω να φανταστεις εχω το δικο μου ενα χρονο και εχω 23,500χμλ!
Προβληματα σοβαρα δεν εχουν αναφερθει εδω μεσα (οπως θα πουνε και τα αλλα παιδια)
Σε τι τιμη θα το παρεις;
εμένα δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό και το έχω από τον 9/2002. Εχω κάνει 41.000 χλμ και πραγματικά φχαριστιέμαι ταξίδι. Στην εθνική θα πάθεις πλάκα τι μπορεί να κάνει ένα μοτεράκι 1200 cc...
αν το αποφασίσεις να το πάρεις σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο
Γιώργος, Μοσχάτο
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.7800 θα το παρω κοκκινο 3θυρο :wink: .το μοτερ το ξερω οτι ειναι καλο ειχα στην κατοχη μου ενα PUNTO sporting απο 1998 ως 2003 κ πηγαινε οντως καλα :)
Με το καλό φίλε. Μπουζί ιριδίου (αλλάζονται κάθε 70000km) και φίλτρο ελευθέρας να βάλεις (συνολικό κόστος €100-€120) με το που θα το πάρεις και θα δεις πολύ καλή απόκριση στο γκάζι σου.
καλη μοντιφα κ οικονομικη :lol: :lol: απο καταναλωση τι λεει παιδες :?:
Αν δεν μπορεις να βρεις ενα 1400, τότε πάρτο...
επειδη ειναι γνωστου κ το ξερω θα παρω το συγκεκριμενο.σερβις κ λαδια καθε ποτε θελει :?:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arf
κατα την γνωμη μου παρε κανα 1,6 δεν παει το 1.2 θα ξενερωσεις...και θα αρχισεις τιν μοντες!!
Λάδια κάθε 10.000.Σέρβις κάθε 20.000.Όσο για την κατανάλωση το 1.2 δεν καίει τπτ μπροστά στο 1.4. Άν τυχών το αγοράσεις καλοτάξιδο ...!!!!