Κυριακή 7/5 Stiloclub Meeting
Λοιπον παιδακια επειδη εχουμε καιρο να τα πουμε απο κοντα και να πιουμε και ενα καφε,τι θα λεγατε να βρισκομασταν την Κυριακη για να κανουμε και την κληρωση των αυτοκινητων που θα ανεβουν στο πλακοστρωτο της παραλιας?Αναφερομαι στην εκδηλωση των NorthClus.
Υπαρχει η προταση για το Les Amies στο Carrefur-Μακεδονια που με την βοηθεια του Panoramix θα εχουμε μια ησυχη πλευρα ωστε να μπορεσουμε να συζητησουμε.Αν θελετε να προτεινετε κατι αλλο.. 8)
Εγω ειμαι μεσα παιδια οπου και να ειναι το meeting!!!
Λιπών σας περιμένω όλου Σέρρες έχει drift δεν θα σημετεχω ακόμα αλλά σε λίγο καιρό….
Re: Κυριακή 7/5 Stiloclub Meeting
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Λιπών σας περιμένω όλου Σέρρες έχει drift δεν θα σημετεχω ακόμα αλλά σε λίγο καιρό….
Αυτό λιγάκι χλωμό να γίνει, μιας και μιλάμε για ένα σημαντικό meeting για το οποίο θα συζητηθούν σημαντικά θέματα του club, όπως πρώτα απ' όλα η εκδήλωση των north clubs στο πλακόστρωτο (ποια αυτοκίνητα θα ανέβουν κλπ κλπ κλπ...) :roll: Next time... :wink:
Μεσα και εγω! Δεν βλεπω ομως συμμετοχη...
Μηπως ειναι νωρις ακομα;
1. MaGeLaNoS
2. Athanasios
3. DontMKsense
4. koulou
5. ammoulianiotis
Απόγευμα μόνο να είναι, μήπως κάνει καλό καιρό και την κάνουμε για καμιά βουτιά.
Όπως είδατε και στο μήνυμα που σας έστειλα το meeting οριστικοποιήθηκε για την Κυριακή 7/5 στις 6 το απόγευμα στο Les Amis στο Ster Μακεδονία!!!Όσοι πιστοί προσέλθετε γιατί όπως είπε και ο Koulou έχουμε συμαντικά θέματα να συζητήσουμε!!!!
PS:Άντε ρε Γιάννη να σε δούμε που έχουμε κάνει μαύρα μάτια!!!!Ωραίοι οι Alfisti αλλά μην ξεχνάμε και τους υπόλοιπους!!! :roll:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mad
PS:Άντε ρε Γιάννη να σε δούμε που έχουμε κάνει μαύρα μάτια!!!!Ωραίοι οι Alfisti αλλά μην ξεχνάμε και τους υπόλοιπους!!! :roll:
Eσύ καίγεσαι και για το Clarion τώρα. Άντε μην αλλάξω γνώμη ε?