Με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία σας, αν γυριζε ο χρόνος πίσω θα ξαναγοράζατε Stilo?
Χαλαρά ΝΑΙ.
Printable View
Με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία σας, αν γυριζε ο χρόνος πίσω θα ξαναγοράζατε Stilo?
Χαλαρά ΝΑΙ.
Σαφέστατα ΝΑΙ, ίσως το 1,8 όμως..!!
ΑκριβώςΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
ΝΑΙ για το προσφερομενο επιπεδο εξοπλισμου και την ευρυχωρια του σε σχεση με τα υπολοιπα αυτοκινητα που παρουσιαστηκαν εκεινη την χρονια(Peugeot 307)και πανω απολα την σχεδιαση του που με τραβηξε απο την πρωτη στιγμη!!Επισης η ποιοτητα κατασκευης περα απο καποια μικροπροβληματα πιστευω οτι ηταν ατου του αυτοκινητου σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα της φιρμας οποτε ακομα μια ψηφος.
Το μονο που με προβληματιζει ειναι η μικρη και παλια σχετικα γκαμα κινητηρων..ισως το μονο μειονεκτημα.Στα 1.6 ειναι αδιανοητο να μην υπαρχει μεταβλητος χρονισμος..αλλα και παλι θα το επαιρνα πιστευω γιατι οταν αγοραζουμε αυτοκινητο δεν το κανουμε παντα ορθολογικα αλλα και με την καρδια μας..και το Stilo μπηκε για τα καλα στην δικη μου με τον δικο του τροπο :D
Γίατί είμαστε 4 και τα ...κουκια 3? οεο....
Νικόλα, μετά απο έγκυρες πηγές (τατιάνα) έμαθα οτι αυτή ηταν η αρχική τους σκέψη και δεν είχαν μείνει μόνο εκεί...125 ps με μεταβλητό..αλλα μετα τους έφαγε ώς γνωστόν το managment department που να τους μπεί ο μεταβλητός στον πωπό, και το απέριψαν επειδή λέει στην ευρώπη ασφαλίζουν και φορολογούν με τους ίππους...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS
Και εγω χαλαρα θα ξαναγοραζα Stilo! Μετα απο ενα test drive που ειχα με ενα Astra 1.4 το οποιο κοστιζει οσο το 16αρι μου με κλειστα τα ματια θα ξαναπηγαινα για Stilo!
Νομιζω μια εικονα 1000 λεξεις....
Μια οικογενεια δυο Stilo...
και το Upload δεν ειναι ασχημο να κλεισω την σειρα...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/423230
Δαγκωτό ΝΑΙ!!!!
Μα και Φυσικααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα 1.8!!!!!!!!!