Παιδια τι εγγυηση ειχε το stilo το 2002? το πηρα προσφατα μεταχειρισμενο. εχω ακομα εγγυηση, ξερει κανεις?
Printable View
Παιδια τι εγγυηση ειχε το stilo το 2002? το πηρα προσφατα μεταχειρισμενο. εχω ακομα εγγυηση, ξερει κανεις?
2 χρόνια. Έχει λήξει δηλαδή η εγγύηση σου από το 2004.
Στα τα πρώτα, συνήθως έβαζαν και την 3ετη επέκταση απο μόνοι τους....Ψάξε να βρείς το βιβλιαράκι που λέει πρόσθετη εγγύηση...!!
Παιδια μηπως ξερετε επειδη εχω βγαλει τον παπα υπαρχει περιπτωση να μου πουνε τιποτε στο σερβις για την εγγυηση?
εγώ φιλαράκο, ήθελα να βάλω φιτροχοάνη και όταν πήγα στην αντιπροσωπεία ένας "μάστορας" μου είπε ότι θα χάσω την εγγύηση όσον αφορά το ηλεκτρονικό γκάζι, που έχουν τα stilo μας, το οποίο λέει το επηρεάζει μακροχρόνια..
Όπως έχω πει και σε ένα άλλο post αν έχεις γνωστό στην αντιπροσωπεία ("κουμπάρο" που λένε και στη Σαλονίκη), δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση.....
Εμενα σημερα μου ειπαν οτι μολις περασουν τα δυο χρονια ισχυει η προσθετη εγγυηση που γινετε με μια εταιρεια και η οποια πολλα πραγματα δεν τα καλυπτει. Τα πραγματα που καλυπτει τα γραφει μεσα στο βιβλιο.Αυτο κατα την γνωμη ειναι μεγαλη απατη απο την FIAT γιατι σου λεει οτι το αμαξι σου εχει εγγυηση 5 χρονια και ξαφνικα οταν χρειαζεσε την εγγυηση μαθαινεις οτι το αμαξι εχει 2 χρονια εγγυηση και 3 χρονια προσθετη η οποια ομως δεν καλυπτει τα παντα.Αλλα στις διαφημησεις λενε 5 χρονια εγγυηση σε μηχανικα και ηλεκτρικα μερη.Εγω οπως το διαβαζω καταλαβαινω οτι εχω εγγυηση για 5 χρονια στα παντα και οχι σε μερικα πραγματα. Παντα μιλαω για τα μη αναλωσιμα
Ρε σεις ξεκολληστε με την εγγυηση.Ολες οι εταιριες δινουν εργοστασιακη 2 χρονια κ μετα κανουν ενα συμφωνητικο με την εταιρια Warranty κ κανει η τελευταια επεκτασεις.Εχουμε απο τις καλυτερες συμφωνιες για εγγυησεις σαν εταιρια μετα την Ford για τα λεφτα που δινετε.