Αναζήτηση Επικοινωνίας (e-mail) με FIAT Ιταλίας
Καλησπερα σε ολους ελπιζω να ειστε καλα μηπως ξερει κανεις να μου πει το mail της ΦΙΑΤ στην Ιταλια για να τους στειλω ενα ραβασακι στα ιταλικα σχετικα με ενα προβλημα που εχω με το στιλο μου και δεν βρισκω ακρη με τις αντιπροσωπειες(ο θεος να τις κανει) εδω στην Ελλαδα,θα σας ειμουν πολυ υποχρεος.
Απάντηση: Αναζήτηση Επικοινωνίας (e-mail) με FIAT Ιταλίας
Να πάρεις τηλέφωνο τι mail εγώ αυτό έκανα έβαλα έναν φαντάρο που ήξερε ιταλικά και έβγαλα άκρη!
Φίλε στείλε απο το www.fiat.com και μην ανησυχείς θα μιλήσουν αυτοί με την αντιπροσωπία που θα τους γράψεις!
Εγώ όταν είχα πρόβλημα με τον ένα και μοναδικό αντιπρόσωπο εδώ τους έστειλα και μετά απο 1-2 μέρες παίρνω απάντηση "Μίλα με των επίσημο αντιπρόσωπο τη χώρας σου που είναι ......". Επιμένω και τους λέω ότι μαζί του έχω το πρόβλημα και μετά απο 2 μέρες με παίρνει ο εδώ αντιπρόσωπος και μου λέει: "Πήραμε ένα γράμμα απο Ιταλία να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο. Ποίο είναι το πρόβλημα" με ένα ευγενικό ύφος. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο έσκασα στα γέλια!!!
Η φόρμα για να μην ψάχνεις
http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.d...cejgdfiidgnj.0
Ελπίζω να βοήθησα!!!
ευχαριστω πολυ παιδια,verone δεν γραφεις και το τηλεφωνο να παρει μια φιλη μου που ξερει απταιστα ιταλικα.
ΠΑιδιά, όποιος το ξέρει ας το γράψει και εδώ να υπάρχει....