Και Μετα Μου Λενε Για Τα Ιταλικα
Εχω Απο Την Δουλεια Ενα Focus 1.6 (με Τα 126 Αλογα) Με Φουλ Εξτρα Και Ηλιοροφη. Μετα Απο Συμβιωση 4 Μηνων Μαζι Του Επαθα Τα Εξησ:
- Ξεμεινα Απο Μπαταρια (τον Αυγουστο)
- Αλλαξα Την Πεταλουδα Του Γκαζιου
- Εμπασε Νερα Απο Την Κεραια Του Ραδιοφωνου Και Το Μπροστινο Τζαμι
- Εσπασε Το Ελατηριο Του Συμπλεκτη
- Τριζει Ολοκληρο
- Ξεκουμπωσε Η Ταπετσαρια Του Ουρανου
Ευτυχωσ Που Δεν Το Πληρωνω Κιολασ
Το Ωραιο Ειναι Οτι Στουσ Περισσοτερουσ Συναδελφουσ Εχει Βγαλει Περιπου Τα Ιδια Και Σε Εναν Αλλο Ξεκολλησε!!!!!!! Το Παρμπριζ Στην Εθνικη!!!!!!!!!!!!
Και Μετα Μου Λενε Για Τα Ιταλικα
Ουουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!ασχετ οι
Ο Κακομοιρακοσ Ο Στιλακοσ Μονο Λαδακια Εχει Ζητησει Ο Καημενοσ Και Δεν Με Εχει Αφησει Ποτε.
(επιτηδεσ Γραφω Με Κεφαλαια Γιατι Θελω Να Το Φωναξω)
Απάντηση: Και Μετα Μου Λενε Για Τα Ιταλικα
Η Τελευαια Γραμμη Ακυρη Ολα Μετατρεπονται Αυτοματα Σε Μικρα (καλοοοοο)
Είναι όντως 125 αυτό...?Πώς σου φαίνεται στον δρόμο..?
Τουλαχιστον οφειλω να ομολογησω οτι εχει μοτερ διαμαντι βλεπει ανετα 210 στην εθνικη απιστευτα ελαστικο μοτερ ανεβαζει προθυμα στροφες και συνεργαζεται αψογα με το παρα λιγο αριστο κιβωτιο, το οποιο δυστυχως κρεμαει γρηγορα την πρωτη, σε οτι αφορα το στησιμο στο δρομο ειναι πραγματικα εξαιρετικο οσο οι ρυθμοι της οδηγησης παραμενουν απλα γρηγοροι, σε πολυ γρηγορο ρυθμο παρουσιαζει νευρικοτητα στις αποτομες αλλαγες πορειας και ασαφεια (η οποια μαλλον οφειλεται στις μαμα αναρτησεις και οχι στην συνολικη γεωμετρια), το ESP ειναι αρκετα καλο επεμβαινει οταν χρειαζεται και δεν ενοχλει. Σε οτι αφορα ποιοτητα κατασκευης θελει δουλεια ακομη.
Μεγάλη διαφορά με το 1,6lt Stilo δηλάδη...
Ο τροπος με τον οποιο καθεται το Stilo στο δρομο δεν εχει καμμια σχεση με το Focus, βεβαια εξαρταται και τι θελει ο καθενας, αν θες ενα αυτοκινητο μικρομεσαιο οικογενειακο που να ειναι αρκετα καλο να κανεις ταξιδια με 130-150 και να πηγαινεις στη δουλεια τοτε το Focus ειναι ιδανικο, αν απο την αλλη θες ενα αυτοκινητο που να σε φτιαχνει απο πριν μπεις μεσα να σε αποτελειωνει οταν καθεσαι να εχει τοσο προβλεψιμη συμπεριφορα που να πιανεις κουβεντα μαζι του και να εχει απολυτη ισορροπια στο κλασμα προσφερομενης δυναμης/συμπεριφορας-κρατηματος τοτε το Stilo ειναι η επιλογη σου.
Δυστυχως οι περισσοτεροι αγοραζουν αυτοκινητο με βαση αυτα που προσφερει το Focus και για αυτο πουλαει σαν τρελο
Μετριοτης μετριοτητων τα παντα μετριοτης, η χρυση τομη και αλλα τετοια λοβοτομικα αποφθεγματα που κοβουν την απολαυση και εξυμνουν την πρακτικοτητα και το γκριζο
Δηλαδη nandro θεωρεις οτι το Stilo εχει καλυτερο κρατημα κ σε φτιαχνει στο δρομο περισσοτερο απο ενα Focus με διπλα γονατα μπροστα-αντιστρεπτικη κ πισω πολλαπλων συνδεσμων?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σορρυ που γελαω αλλα το Stilo απο πλευρας οδηγικης συμπεριφορας δεν μπορει ουτε να ονειρευτει το Focus..εχω προσωπικη εμπειρια απο το νεο foci κ στο δρομο κανεις δε μπορει να μιλησει,ουτε για τα πρωτης γενιας foci..
Το focus για τα λεφτα που δινεις εχει την ιδανικοτερη οδηγικη συμπεριφορα μεταξυ των μικρομεσαιων κ δεν ειναι μονο δικη μου αποψη.Αρκει μια ματια στο ειδικο τυπο..ισως ειναι η μοναδικη φορα που ολα τα περιοδικα συμφωνουν κ βγαζουν το foci αριστο στο δρομο.
Οσον αφορα παντως για τους τριγμους κ τα νερα εχεις δικιο.Φιλος που το πηρε πριν την ανοιξη εχει σκουριασει μεσα απο την ταπετσαρια επειδη παιρνει νερο απο την κεραια του cdplayer.
Εισαι ο πρωτος που γνωριζω που θαβει το δυνατοτερο χαρτι του focus παντως.Εντελως φιλικα τα λεω αυτα.Αναμενω την απαντηση σου.Θελω να μου επιχειρηματολογησεις που υπερτερει το stilo.Για μαμα καταστασεις παντα.
Αν ειναι να μιλησουμε για τον ειδικο τυπο καλυτερα ας το αφησουμε, αυτοι κανουν την δουλεια τους και εμεις το κεφι μας.
Τωρα αν μπορει να ονειρευτει το Stilo το Focus θα σου πω και εγω απο προσωπικη πειρα γιατι τα εχω και τα δυο συνεχως,οτι παροτι το Stilo υστερει σε μοτερ σε σχεση με το Focus ειναι ικανο να το κανει να αναρωτιεται αν ονειρευεται η οχι!
Επισης ποτε δεν φτιαχτηκα στο δρομο οταν αυτοκινητο που φτανω στα ορια κανει τα δικα του χωρις να μπει καν στον κοπο να σε ενημερωσει, και επαναλαμβανω οσο κινειται γρηγορα ολα καλα η διαφορα ομως δεν ειναι εκει
Παράθεση:
Τωρα αν μπορει να ονειρευτει το Stilo το Focus θα σου πω και εγω απο προσωπικη πειρα γιατι τα εχω και τα δυο συνεχως,οτι παροτι το Stilo υστερει σε μοτερ σε σχεση με το Focus ειναι ικανο να το κανει να αναρωτιεται αν ονειρευεται η οχι!
Μου αρεσει πολυ η υγιης αντιπαραθεση κ ας παμε σιγα σιγα.Λοιπον το Stilo εχει μπροστα μια απλη αναρτηση με αντιστρεπτικη κ πισω εναν ημιακαμπτο αξονα.Για το μπροστα συστημα με ενα χαμηλωμα την παλευει την μουρη σε στροφες ωστε να μην φυγει.Για πισω ομως ο ημιακαμπτος αξονας ειναι εντελως αφηρημενος.Εκτος του οτι γλιστραει ακομα κ με καλα λαστιχα το αμαξι παει εντελως μονοκομματα κ φευγει ευκολα σε αντιθεση με το Focus που με την πολλαπλων συνδεσμων πισω ο καθε τροχος λειτουργει ενεργητικα μονος του κ φυσικα ξεχωριστα.Κατι που σημαινει οτι αν πετυχεις πετραδακι με τον αριστερο τροχο δεν επηρεαζεις μεσω του αξονα κ τον δεξι που εχει πληρη προσφυση.Αρα κερδιζει στα σημεια.Εξαλλου η λυση του ημιακαμπτου εκτος του οτι ειναι ξεπερασμενη πλεον χρησιμοποιειται μονο για λογους χαμηλου κοστους.
Παράθεση:
Επισης ποτε δεν φτιαχτηκα στο δρομο οταν αυτοκινητο που φτανω στα ορια κανει τα δικα του χωρις να μπει καν στον κοπο να σε ενημερωσει, και επαναλαμβανω οσο κινειται γρηγορα ολα καλα η διαφορα ομως δεν ειναι εκει
Προσωπικα πιστευω οτι το foci αποκλειεται να φευγει χωρις να προειδοποιησει.Το καλοκαιρι ειχα ενος φιλου κ το ειχα σκισει για οσους γνωριζουν στην Καστανια.Το αμαξι προσωπικα ακομα κ με την ρυθμιση sport που εχει το μοντελο ειναι υπερ του δεοντος προοδευτικο..βεβαια περι ορεξεως παντα..αλλα δε νομιζω τοσος κοσμος να εχει αδικο για τα οδηγικα χαρισματα του.Ισως δεν το εφτασες στα ορια του?
Δεν διαφωνω οτι σαν λυση υπερτερει του focus (σε οτι αφορα την αναρτηση) εναντι του Stilo που μπορει να χαρακτηριστει ως απλα συμβατικη αλλα...
γι'αυτο μιλησα για σωστη αναλογια προσφερομενης δυναμης/συμπεριφορας κρατηματος, ειναι αρχη μου να ζητω απο το αυτοκινητο να δινει τοση δυναμη οση μπορει να κρατησει και να κραταει με οση δυναμη εχει. Εκει βλεπω και το προβλημα του Focus μπορεις να κινηθεις γρηγορα αλλα στο πολυ γρηγορα οταν η προσφυση ειναι να χαθει χανεται αποτομα και το αυτοκινητο ξεκολλαει.
Βεβαια για να μην ειμαι και απολυτος (τιποτα σε αυτο τον κοσμο δεν ειναι) και επειδη εχω προβληματιστει ιδιαιτερα που μονο εγω το βλεπω ετσι (και απο φιλους και συναδελφους η αποψη ειναι ιδια με τη δικη σου) ισως ενα υποκειμενικο στοιχειο της κρισης μου να ειναι οτι ακομα δεν εχω αρχισει να οδηγω το Focus γερμανικα αλλα ιταλικα συνηθισμενος κυριως απο το Stilo που οδηγω παραλληλα.