Χρόνια Πολλά στους Μιχάληδές μας...
Χρόνια πολλά στους Μιχάληδές μας....
Φιλαράκια ότι επιθυμείτε να το έχετε πάντα...χρόνια πολλά σας με κάθε ευτυχία...
Ιδιαίτερα να πώ χρόνια πολλά στον Μιχάλη απο Χαλκίδα (Αχ ρε Μιχάλη μάλλον έχω λάθος κινητό σου) και στο Μιχάλη τον mike.... Χρόνια σας πολλά να σας χαιρονται οι οικογένειες σας και εμείς...:sorcerer::clapping::biggrin:
Απάντηση: Χρόνια Πολλά στους Μιχάληδές μας...
Χρονια Πολλα Μιχαλη!!!!
Συγνωμη ρε φιλαρακη!!!
Σε ξεχασα τελοιως!!!!
Να χερεσαι την κορακλα σου!!!!!!!!!
Να 'σται καλα παιδια. Σας ευχαριστω πολυ. Οσο για την κορη μου τη χαιρομαι, αλλα τωρα που αρχισε για τα καλα να περπαταει, μας εχει τρελλανει. Πρεπει να εχω χασει 2-3 κιλα απο το τρεξιμο :D :D :D
Να δωσω και εγω με τη σειρα μου τις ευχες μου στον Μike και σε οποιον Μιχαλη, Σταματη, Αγγελο ή Αγγελικη εχουμε / εχετε στις οικογενειες σας.
Τεο... επειδη το τηλεφωνο το αλλαξα και μαλλον εχεις το παλιο... check here (για να επαναφερουμε το topic κιολας!!)
A!! Ξεχασα να ευχαριστησω και τα παιδια που ναι μεν με πηραν τηλεφωνο, αλλα δεν πηραν απαντηση... Δυστυχως στη δουλεια μου απαγορευονται τα κινητα, και ετσι το εχω στο αυτοκινητο. Ειδα τις κλησεις στις 00:15. Δεν νομιζω πως ηταν καταλληλη η ωρα!!!
Αρα Θοδωρη, μικρο το κακο ;) ;) .
Παιδιά, Χρόνια πολλά και απο εμένα...Έχουμε κανέναν Άγγελο..???
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, να είσαστε όλοι καλά με υγεία και ευτυχία!!!!
Χρόνια πολλά στους Μιχάλιδες μας, τον Σταμάτη μας και το Άγγελο!!
Χρόνια πολλά παιδιά πάντα με υγεία κ χαρά...
Χρονια πολλα και απο μενα! (αν και καθυστερημενα...)
Χρονια πολλα στο Σταματη με το κοκκινο 5θυρο του (και περαστικα γιατι ειχε ενα ατυχηματακι) Σταματη δεν ειναι τιποτα, οι λαμαρινες φτιαχνονται!
Χρονια πολλα και στον Αγγελο με το μαυρο Stilaki του!