Απάντηση: Οδήγηση Και Αλκοόλ...
Και αληθεια να μην ειναι
ειναι αληθηνα αυτα που λεει
οποτε καλα εκανες και το εβαλες
Για να θυμουνται οι παλιοι
Και να μαθενουν οι νεοτεροι(οδηγοι)!!!
Ρε Μ@λ@κ@ Θες Να Μας Φτιαξεις????????????????
Κωστα Πολυ Σωστα Ειπες!!!
...και Αληθεια Να Μην Ειναι
Ειναι Αληθηνα Αυτα Που Λεει....!!!!
Παιδια Αυτο Ειναι 100% Αληθες!!!!!
Το Δημοσιευσε 1 Εφημεριδα Στην Ισπανια Πριν Καποια Χρονια! (3 Αν Θυμαμαι!)
Η Μεταφραση Ειναι Πολυ Σωστη (το Εχω Στα Ισπανικα)
Το Κειμενο Αυτο Τρανταξε Πολυ Καλα Ολη Την Ευρωπη Και Αλαξε Τους Νομους Περι Αλκοολ Στην Ισπανια.(εκλαψαν Πολλες Καρεκλεσ)<-υπουργων)
:bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:
Μου Σηκωθηκε Η Τριχα. Πραγματικα Αυτο Το Αρθρο Μπορει Να Σε Αγγιξει Και Να Σε Βαλει Να Σκεφτεις Οτι Ακομα Και Εσυ Να Μην Εχεις Πιει Δεν Μπορεις Να Εισαι Σιγουρος Τι Εχει Πιει Ο Οδηγος Του Αυτοκινητου Που Ερχεται Απο Την Απεναντι Πλευρα...
:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: εχω σοκαριστει!!!!!!!!!!!δεν μπορω να αρθρωσω λεξη!!!!!!!!!!!!κανουμε μαλακιες και δεν μπορουμε να σκεφτουμε τι μπορει να γινει!!!!!!!!!!!!!καλα εκανες και το εβαλες!!!!!!!!!!!
Προσωπικα δε με επηρεασε το συγκεκριμενο ποστ για πολλους λογους.Καταρχην επειδη εχω βρεθει πολλες φορες σε τροχαιο μεταμεσονυκτιες ωρες μετα απο μεθυσι σιγουρα δε πιστευω οτι κανενας με τα μυαλα στην ασφαλτο μπορει να γραψει τετοια εκθεση.
Επειτα ενα τετοιο ποστ δε νομιζω οτι θα συναιτισει κανεναν για περισσοτερες απο 3-4 μερες.Ισως φαινομαι κυνικος αλλα ετσι ειναι..ολα αυτα ειναι θεμα παιδειας κ οχι ευαισθησιας.Εμενα δε μου λεει κατι αν σκοτωνεται ο αλλος που γινεται τυφλα ή ο απεναντι που παει ξεγνοιαστος γιατι αμα το προβλημα δε χτυπησει την πορτα μας περα βρεχει..αλλα θα με πειραζε αν ενα βραδυ μετα απο cuervo μου παιρναν το αμαξι κατασχεση για ενα μηνα κ ας μην ειχα προξενησει τροχαιο κ ας μην επιανα το επιτρεπτο οριο..
Η ευαισθησια ειναι για την Χιονατη στα παραμυθια...για τον αληθινο κοσμο μονο ρεαλιστικα μετρα μπορει να βελτιωσουν μια κατασταση.Παρεπιπτοντως εχω διαβασει απειρα τετοια στιχακια απο θυματα τροχαιων αλλα δεν ειδα να αλλαζει κατι..κ στην Καμποτζη κανουν δοκιμες φαρμακων σε νεογεννητα,στην Αφρικη πεθαινουν απο ληγμενα εμβολια κ φυματιωση(εξαφανιστηκε στην Ευρωπη εδω κ αρκετες δεκαετιες) κ στην Κουαλα Λουμπουρ δεν εχουν ποσιμο νερο..ωστοσο ομως η unicef καθε γιορτες προσπαθει με τις αφισες της να μας κανει να πλανταξουμε στο κλαμα.Ισως για τις γιορτες μεχρι των Φωτων να ειμαστε ευαισθητοι κ να βοηθησουμε μεσα στο γενικο πνευμα αλληλεγυης αλλα η ευαισθησια αυτη δε μας κανει περισσοτερο ανθρωπους..μαλλον ξεγελαμε τον εαυτο μας κ την σακατεμενη μας συνειδηση..
Υπαρχει ενα νομοσχεδιο που μαλλον θα μπει σαν ευρωπαικη οδηγια κ το ειχε παρουσιασει η νετ την προηγουμενη εβδομαδα.Μιλουσε για την υποχρεωτικη αποχη απο αλκοολ για οδηγους κατοχους διπλωματος λιγοτερο 5ετιας κ κατι αλλα..για να δουμε..
συμφωνώ με τον Magelano στο ότι τέτοια θέματα σοκάρουν εκείνη τη στιγμή και μετά από λίγο πάλι τα ίδια
αλλά διαφωνό για το τέλος..
με ένα ποτό δεν γίνεσαι και χώμα...
αλλά κάποτε θα πρέπει να μας σερβίρουν ποτά και όχι βενζίνη 100 οκτανίων
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aman17-2
με ένα ποτό δεν γίνεσαι και χώμα...
Εκει ειναι η μαγκια που σου λεω Κυριακο(αν χτυπησει την πορτα σου).Για παρτου το αμαξι για ενα μηναι εστω κ αν αγγιξουν τα χειλια του ποτηρι να δεις τι καλα θα συμμορφωθουν ολοι κ θα μειωθει ο αριθμος των τροχαιων.Αλλα ποιος εχει τα @@ να δεχτει το πολιτικο κοστος απο μια τετοια κινηση?
Σημασια εχουν οι εκλογες κ οχι αν σκοτωθουν μερικοι στο δρομο..μη λεμε χαζα τωρα..ποια ανθρωπια κ βλακειες..αυτα ειναι για τους αφελεις..
Κ για την ιστορια ακομα κ 250ml αλκοολ προκαλουν μειωση αντανακλαστικων απλα οχι τοσο πολυ αισθητη.