Απάντηση: ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ-help!
για την μπαταρια ισως να ειναι στα τελευταια της 12 μερες χωρις να κινειται το αμαξι. οσο για τα παραθυρα μηπως ειχες τα κλειδια σε καμια τσεπη κα κατεβασε τα παραθυρα? Παντως και παλι πηγαινε το να το ελενξουνε σε κανενα εxaminer.
Στο αγγλικο forum νομιζω το ειχα διαβασει πρεπει να το ειχανε παθει και καναδυο παιδια εκει ψαξε και εκει λιγο να δεις....Παντως και απο την υγρασια δεν ειναι απιθανο ο πωλητης στον Εσκιαδη μου ειχε πει οτι ειχανε προβλημα με τα punto τα προηγουμενα στην περαια απο την υγρασια τα αυτοκινητα κλειδωναν και ξεκλειδωναν μονα τους μπορει να ειναι κατι παρομοιο.
Φίλος με alfa 156 έχει το ίδιο πρόβλημα (παράθυρα) με την υγρασία.Μάλλον αυτό γίνεται για αυτοκαθαρισμό σαλονιού.........italia umberalles!!!!
Πραγματι πρεπει να ειναι υγρασια.Σε Leon φιλου που εχει ξεχωριστη μοναδα μεσα στον εγκεφαλο για τα λεγομενα "στοιχεια ανεσης" πχ ραδιο-αιρκοντισιον-πλαφονιερες,επαιρνε συνεχεια υγρασια κ το εβρικσε ξεκλειδωμενο συχνα..
εγω παντως θα σε συμβουλευα να καλεσεις καποιον παπα να κανει καποιο ευχελαιο και να πει καμια προσευχη...
τς τς... 666 αντιχρηστος.. δαιμονικα πραγματα αυτα.
το ειχα παθει και εγω αυτο οταν εμεινα απο μπαταρια και το βαλαμε μπροστα με καλωδια. το βαλαμε μπροστα και μετα απο λιγο κατεβηκε μονο του το παραθυρο του συνοδηγου και ενω το αυτοκινητο λειτουργουσε και μετα δεν εκλεινε και γενικα δεν δουλευε τιποτα απο την πλευρα του συνοδηγου(καθρεφτης και κλειδαρια). οταν το πηγα στο συνεργειο μου ειπαν οτι μου αλλαξαν πλακετα μεσα στην εγγυηση.
σε περιπτωση πτωσης τασης μονο οταν εχεις κλειδωσει με το dead lock ανοιγει παραθυρα και οροφη .γιαυτο μην το αργεις αλλαξε μπαταρια.