απάντηση: βασιλόπιτα 2007 - δώρο
Λοιπον, για να πω και εγω τι γινεται με την πιτα προς σφαγη...
Μιλησα με ενα μαγαζι που το εχει ενας γνωστος και υπολογισαμε οτι για 20 ατομα (που περιπου θα ειμαστε) η πιτα θα ειναι περιπου 2 κιλα και το πολυ θα κοστισει 20ευρω. Απο εκει και περα οσο αφορα την δωροεπιταγη ειπαμε να βαλουμε απο 10 ευρω ο καθενας και να παμε στο CarShop και να κανουμε την επιταγη-δωρο του τυχερου που θα βρει το φλουρι...
ωραια αρα συγκεντρωνονται τα χρηματα στην κοπη της βασιλοπιτας κ την επομενη μερα πηγαινουμε με τον τυχερο να κανουμε την δωροεπιταγη επιτοπου κ να διαλεξει μετα με την ησυχια του τι θα αγορασει.
Ρε γιατι δεν κανουμε την δωροεπιταγη στον Code-Alarm;
τι κακοί άνθρωποι είστε ρε.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Μηπως να βαλουμε απο 20 ευρω ο καθενας να παρουμε και ενα συναγερμο και να κανουμε δωρο συναγερμο και περαστικα; :icon_lol::icon_lol:
Φτηνος βγαινε ρε Σοφο..κινεζικος θα ειναι? :icon_cool:
Αν και λιγακι αργησα να μπω στο site και λιγακι δεν ηρθα στις συναντισεις και λιγακι με βριζετε και με το δικιο σας σας ζηταω λιγακι εως πολυ συγνωμη!!!.Επισης συμφωνω με τον Σοφ για αυτα που λεει και εκανε και θα κανει.Να μου πει το μαγαζι να παω να μαθω που θα βαλει το φλουρι να σας ξεπαραδιασω στο car-shop!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!! !!!!
Αν και λιγακι σας ελειψα και λιγακι με βριζετε εγω σας σηγχωρω και λεω να σηνφωνησω με αυτα που λετε και να παω να μαθω που θα βαλει το φλουρι να σας ξεπαραδιασω στο car-shop χαχαχαχαχαχαχααχχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!