καλως σας βρήκα και πάλι!!
Καλησπέρα στους παλιούς και στους νεότερους....με λένε Νικο και εχω ενα 3θυρο 1600 stilo..είπα να μπω στο site να δω τι παιζει...τελοσπαντων..να κοψω και τις μλκς....χάθηκα εντελώς απο το club καθως υπηρετω τη μαμα πατρίδα τον τελευταιο καιρο,ελπίζω να ειστε όλοι καλα..ειδα και ενα όνομα online και χάρηκα παρα πολυ...ξερει αυτος ποιος είναι...μακάρι να μπορεσω να έρθω σε κανενα meeting μας αν μου το επιτρέψει και ο χρονος μου!!!Stilo club παντου και πάντα!!
απάντηση: καλως σας βρήκα και πάλι!!
καλός πολίτης...πάντα χαίρομαι όταν βλέπω μέσα μέλη που έχουμε καιρό να τα δούμε..!!!!!!
καλως το παιδι!!!ποτε μπηκες ρε?που υπηρετεις?ολα καλα?ευχομαι καλη και ξεκουραστη θητεια και πανω απ'ολα καλος πολιτης!!
καλος πολιτης και μια ημερη και λουφα θητεια!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
καλως το παιδι!!!ποτε μπηκες ρε?που υπηρετεις?ολα καλα?ευχομαι καλη και ξεκουραστη θητεια και πανω απ'ολα καλος πολιτης!!
Ελα βρε Γιαννάκη Νοέμβριο μπήκα,ειμαι στο σώμα του Πυροβολικού και τωρα βρίσκομαι στο ΚΕΤΧ Πατρών...όλα μια χαρα!!Μπας και κάνουμε κανα meeting στην Πάτρα???
αμαν....νατος πυροβολικάριος δικός μου είναι αυτός....το ζήτημα είναι τι κάνεις στο κετχ???? σου δώσανε ειδικότητα τεχνίτη???
καλά και να σε πετύχενα μωρή κουφάλα στην παραμεθόριο...χαχαχαχα
άντε καλά να περνάς...