Δωρεάν έλεγχος από τη Fiat Auto Hellas
Ένα πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου αλλά και σημαντικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ προσφέρει στους πελάτες της, η Fiat Auto Hellas. Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και αφορά και τις τρεις μάρκες της ιταλικής εταιρείας (Fiat, Lancia και Alfa Romeo.) http://www.autotriti.gr/_IMG/TR.gif http://www.autotriti.gr/_img/tr.gif
Συγκεκριμένα η προσφορά της εταιρείας έχει ως εξής:
Δωρεάν τεχνικός έλεγχος
Έκπτωση 15% για αγορές γνησίων αξεσουάρ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου
Έκπτωση 15% στα προϊόντα Bluetooth RCD και συναγερμών
Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά και 10% στην εργασία για αλλαγή εξάτμισης, μπαταρίας και αμορτισέρ μέσα στην προαναφερθείσα χρονική περίοδο (ανεξαρτήτως ηλικίας αυτοκινήτου).
Προνομιακή τιμή των 24€ για ένα χρόνο οδική βοήθεια.
Για όλα τα αυτοκίνητα με ηλικία από 5 έως και 8 έτη θα υπάρχει 15% έκπτωση σε ανταλλακτικά και 10% σε εργασία.
Για αυτοκίνητα με ηλικία μεγαλύτερη των 8 ετών έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά και 12% στην εργασία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κάτοχοι των ιταλικών μοντέλων των τριών μαρκών μπορούν να ενημερωθούν μέσω του δικτύου της Fiat Auto Hellas.
Πηγή: www.autotriti.gr
Απάντηση: Δωρεάν έλεγχος από τη Fiat Auto Hellas
για ναδουμε αληθινες εκπτωσεις θα ειναι ή μαιμου?????????????
Εκλεισα ραντεβου για τον δωρεαν τεχνικο ελεγχο και για την ανακληση μεσα στη βδομαδα... Για να δουμε τι θα δουνε τα ματακια μας...?
Εμενα με πηρανε τηλ εχθες απο την Fiat και μου ειπανε να περασω για ενα προληπτικο ελεγχο.Πηγα σημερα και τους ρωτησα αν εχει σχεση με την ανακληση.Μου απαντησανε οτι αυτα ειναι μ@λ@κιες (ακριβως ετσι το ειπε).Αν θελεις εγκυρη ενημερωση μπες στο yme.gr μου ειπε.Τελικα μετα τον ελεγχο μου ειπε: θα σε παρουμε τηλ απο εβδομαδα να ερθεις να αλλαξουμε την τροχαλια του στρομφαλου.Μην ανησυχεις δεν υπαρχει προβλημα.Εντελως προληπτικα.!!Αντε βγαλε συμερασμα τοτε!
Τοτε γιατι στην αλλαζουν?Επειδη τους περισευει μια?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Εμενα με πηρανε τηλ εχθες απο την Fiat και μου ειπανε να περασω για ενα προληπτικο ελεγχο.Πηγα σημερα και τους ρωτησα αν εχει σχεση με την ανακληση.Μου απαντησανε οτι αυτα ειναι μ@λ@κιες (ακριβως ετσι το ειπε).Αν θελεις εγκυρη ενημερωση μπες στο yme.gr μου ειπε.Τελικα μετα τον ελεγχο μου ειπε: θα σε παρουμε τηλ απο εβδομαδα να ερθεις να αλλαξουμε την τροχαλια του στρομφαλου.Μην ανησυχεις δεν υπαρχει προβλημα.Εντελως προληπτικα.!!Αντε βγαλε συμερασμα τοτε!
Καμια σχεση με την ανακληση ε;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis®
Τοτε γιατι στην αλλαζουν?Επειδη τους περισευει μια?
Ελα ντε?Προληπτικα μωρε.Προληπτικα
Εγω δε πιστευω να ειμαι στην ανακληση αλλα περιμενω να δω τι σοϊ ελεγχος θα ειναι αυτος... Θα σας πω αποτελεσματα μετα την επισκεψη...
Μαγκες,πηγα το stilaki σημερα το πρωι για τον τεχνικο ελεγχο και μου ειπαν οτι πρεπει να εχει κλεισει πενταετια το αμαξι αλλιως δεν γινεται δωρεαν.
Με τα λιγα με τα πολλα,επειδη ειμαι καλος πελατης στον Τολια και κλεινω πενταετια τον Απριλιο(σε δυο μηνες) το δεχτηκαν.
Μου καθαρισανε την πεταλουδα επειδη το αμαξι δεν κραταγε σταθερο ρελλαντι
Και με ενημερωσανε πως εχω προβλημα με την ζυγαρια καθισματος και χρειαζεται αντικατασταση (275,00ε) μαζι με την εργασια και την εκπτωση.Αν δεν την αλλαξω,σε περιπτωση ατυχηματος δεν θα ανοιξει κανενας αεροσακος...
Τελος παντων δεν τον αλλαξα και πληρωσα μονο ενα λαμπακι που μου ειχε καει...14 ευρω...
Αυτα....
Οι αεροσακοι ανοιγουν αναλογα με την πλευρα που θα χτυπησει το αμαξι.Δηλαδη αμα σε χτυπησουν απο το πλαι δεν θα ανοιξουν οι μπροστινοι.Καπως ετσι νομιζω.Το καθισμα του οδηγου δεν εχει ζυγαρια γιατι οι αεροσακοι του οδηγου δεν απενεργοπιουνται.Οποτε του συνοδηγου τι ρολο εχουν με τους αλλους?