Νέα απο Ckalfas και Nikos και Ηρακλή...!!!
Τα του Νίκου τα μαθαίνουμε λίγο πολύ....
Ο Χρήστος ρε παιδιά τί γίνεται...Έχει κανένας νέα του...??..Ποιός ξέρει τι έγινε τελικά...Πάντως και οι 2 μας λείπουν... (τουλάχιστον εμένα)...
Όπως επίσης και ο Stilo hraklhs...!!!!.Πού βρίσκεται αυτός..??..
Απάντηση: Νέα απο Ckalfas και Nikos και Ηρακλή...!!!
O kalfas αποτι εχω δει μπαινει που κ που αλλα δεν ποσταρει..
Ο Καλφας μπορει να την κανει μαζι με τον Καρατεκα για Μετσοβο ημερισια!!!
Για να δουμε!!!
Μακαρι!!!
O Stilo Hraklhs τον εκανα μια βολτα με το Stilo μου και τελικα αποφασισε να μην ξανασχοληθει με το Stilo αλλα με το AX του!!!:):):)
Ο Χρήστος είναι καλά....μιλήσαμε λίγο με e-mail κτλ και είναι μια χαρά...τώρα γιατί δεν μπαίνει...μάλλον έχει τους λόγους του, αλλά όντως μας λείπει.
Όσο για τον Ηρακλή, και αυτός χάθηκε τελείως και είναι άσχημο γμτ...
Μία αγαπημένη συνήθεια όπως είναι η ενασχόληση με το StiloClub είναι πολύ δύσκολο να αποκοπεί από την μία στιγμή στην άλλη...
2 χρόνια και παραπάνω ήταν αρκετά ώστε να "κολλήσω" την ψώρα!
Απλά, δεν μπορούσα να ξεκόψω να μπαίνω, να βλέπω, να διαβάζω... Οι λόγοι... τους πήρε ο άνεμος!
Να είστε όλοι καλά ρε παιδιά!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ckalfas
Μία αγαπημένη συνήθεια όπως είναι η ενασχόληση με το StiloClub είναι πολύ δύσκολο να αποκοπεί από την μία στιγμή στην άλλη...
2 χρόνια και παραπάνω ήταν αρκετά ώστε να "κολλήσω" την ψώρα!
Απλά, δεν μπορούσα να ξεκόψω να μπαίνω, να βλέπω, να διαβάζω... Οι λόγοι... τους πήρε ο άνεμος!
Να είστε όλοι καλά ρε παιδιά!
Χρηστάρα μου πραγματικά είχα στεναχωρηθεί πολύ όταν μας είχες ανακοινώσει ότι θα "αραιώσεις" λίγο από το club. Ήλπιζα βέβαια ότι σε κάποια φάση θα το αναιρούσες αυτό... Όπως και να'χει, μας λείπεις πολύ και θα χαρούμε να σε ξαναέχουμε κοντά μας, έστω και για ένα καφεδάκι...
See ya soon m8!!!!!!
Άντε, για να βάλω και καμιά σοβαρή κόντρα!!!!!!!! :) :)
Ρε Χρισταρα πες μου μονο πως αυτο το Stilo στο Avatar ειναι το δικο σου και καταλαβαινω απολυτα γιατι ελειπες!!!!!:):):):)
WELCOME BACK!!!!