σχετικα με την πανελληνια.λεπτομερειες
φιλοι σημερα εχουμε 13 ιανουαριου και σε 6 μερες ειναι η πανελληνια συναντηση του stilo club στο μετσοβο!!!!!!εχει βγει καποιο προγραμμα?μεχρι στιγμης απο θεσσαλονικη θα ξεκινησουμε 2 αυτοκινητα παρεα(εγω και ο stamatis_galis)κατα τις 5.30 με 6 οποτε αφιξη πρωτα ο θεος λογω κυριως καιρου περιπου στις 8.30 με 9 το βραδυ.1)πρωτη ερωτηση.απο την στιγμη που ειδη καποια μελη του club θα ειναι ειδη εκει και ο κυριως ογκος θα φτασει περιπου εκεινη την ωρα στο μετσοβο(περιπου 9 με 10),θα κανονιστει αρχικα κατι για φαγητο την παρασκευη το βραδυ γιατι κακα τα ψεμματα οι περισσοτεροι θα ειμαστε πεινασμενοι καθως σχολαμε απο την δουλεια και καταυθειαν αναχωρηση για μετσοβο.θα το κανονισουν οι φιλοι απο αθηνα που θα φτασουν στο μετσοβο πρωτοι το μεσημερακι????2)δευτερη ερωτηση.θα βγει καποιο προγραμμα για να μην χανουμε χρονο τι θα κανουμε,που θα παμε,που θα φαμε(εμενα το μυαλο μου στο φαγητο συνεχεια!!!!!!!!!)?????3)τριτον.αν υπαρχει καποιο αλλο μελος απο θεσσαλονικη που θα ερθει στην πανελληνια και θελει να ξεκινησει μαζι μας την παρασκευη,ας το δηλωσει και ας μου στειλει ενα pm με κινητο για να επικοινωνησουμε!!
απάντηση: σχετικα με την πανελληνια.λεπτομερειες
απο οτι ειδα στις προηγουμενες πανελληνιες το προγραμμα το κανονιζε η ανθη(sound@stilo).φετος ποιος θα κανονιση?????????:smile: :smile: :smile: :smile:
η ανθη,γιαννη!!!
ολα ειναι υπο ελεγχο!!!!:):):)
απλα γιαννη πιστευω να κανονιστουν ολα,απλα για την παρασκευη κοιταξτε,γιατι τον οκτωβριο που ειχα παει μετσοβο,οι ταβερνες στις 12 το βραδυ κατεβαζανε ρολα,οποτε ο κυριως ογκος που θα φτασει περιπου στις 9 με 10 το βραδυ,αν δεν εχει κανονιστει κατι,θα εχουμε προβλημα φαγητου
Βρε μανια με το φαγητο αυτο το παιδι.... :bleh: :bleh: :bleh:
Κοιτα Γιαννη για φαγητο την παρασκευη το βραδυ δεν εχει κανονιστει κατι!
Το Σαββατο και την Κυριακη εχουμε καποιες ταβερνες υπ'οψιν μας ωστε να αποφασισουμε εκει!!!
Και κατι ακομα!!!!!
Ο Γιαννης μπαινει επισημα στο Club Φαγαδων που αποτελειτε απο τους
Thodori,Stilo7,Soul_Gianni....:):):)
Θα περασουμε πολυ ασχημα απ'οτι καταλαβαινω!!!!
μόνο μην με βάλετε να καθίσω δίπλα σας όταν έρθουν οι πατάτες...!!:)
φατε την παρασκευη γιατι εγω πειναω απο σημερα οποτε το σαββατο δεν θα προλαβενομε .και μην με ζωριζεται γιατι τουρμπιζω και στο φαι............
αμαν... θα αναστεναξουν τα πιρουνια!
:d :d τουρμπο μαχαιροπιρουνα βλεπω,αυτο ειναι αδικο!!!εμεις οι κοινοι θνητοι που θα τρωμε με ατμοσφαιρικα πιρουνια θα προλαβουμε τιποτα???