και ο καιρος τρελαθηκε...
Τι γινεται με τον καιρο ρε παιδια; Τι πραγματα ειναι αυτα; Εχουμε φτασει στα μεσα του Γεναρη και ο χειμωνας ακομα δεν εσκασε μυτη! Οι μερες θυμιζουν ανοιξη καθως καθε μερα ειναι ηλιολουστη και δεν υπαρχει ουτε ενα συννεφο στον ουρανο! Η θερμοκρασια ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα καθως την ημερα βρισκεται πανω απο τους 10 βαθμους και το βραδυ δυσκολα πεφτει κατω απο τους 0. Το κακο βεβαια ειναι με τις πολλες ιωσεις που κυκλοφορουν καθως πολλοι απο εμας φορανε ελαφρια ρουχα και την "αρπαζουν". Εβλεπα χθες στις ειδησεις οτι στην Ιταλια η θερμοκρασια εφτασε τους 22 βαθμους και οι Ιταλοι φορουσαν τα κοντομανικα τους και επιναν καφε διπλα στα συντριβανια! Απο τις περιεργες θερμοκρασιες τα λουλουδια και τα δεντρα ανθιζουν και διαφορα ερπετα που κανονικα θα επρεπε να ειναι σε χειμερια ναρκη κυκλοφορουν κανονικα! Ακουγα σημερα το πρωι προγνωση καιρου για το Σαβ/κο και ελεγε κατι για 17 βαθμους στη βορειο Ελλαδα και μεχρι 22 στην κεντρικη Ελλαδα! Τι γινεται ρε παιδια; Που ειναι το χιονι; Που ειναι οι βροχες; Που ειναι ο χειμωνας μας; Απο τοτε που αρχισα να καταλαβαινω (ειμαι και Junior βλεπετε) δεν θυμαμαι να εχει περασει χειμωνας και να κυκλοφορουμε με κοντομανικα!
απάντηση: και ο καιρος τρελαθηκε...
ποτε δεν εχει γινει ξανα τετοιος χειμωνας,απο δευτερα λεει θα καταλαβουμε χειμωνα!!για να δουμε!!παντως θυμαμαι παλαιωτερα οταν ειχε κανει ξανα τετοιο καιρο,οχι οπως φετος,ειχε κανει στην θεσσαλονικη ενα μικρο σεισμο και λεγανε οτι οφειλοταν σε μεγαλο βαθμο στις ανωμαλιες του καιρου!!!
Να προλαβω να κανω μικτη ασφαλεια κ να το αφησω να ρημαξει το Stilo απο τον σεισμο να μου φτιαξουν κ το καπω?
μη λετε για σεισμο ρε! ξου ξου μακρια απο εδω!
Ρε παιδιά....τι ψάχνετε...υπάρχει εξήγηση....
Φέτος αγόρασα σανίδα για snowboard....αλλά ήμουν τόσο καιρό στην Μυτιλήνη...
Οπότε ο καιρός δεν χιόνιζε για να μην με στεναχωρέσει που θα έχει χιόνια και εγώ δεν θα μπορώ να πάω....
Απο αυτή τη βδομάδα που επέστρεψα Αθήνα θα ξεκινήσουν όλα....κάντε υπομονή...
(Πέρα απο την πλάκα....αυτό πρέπει να μας ανησυχεί όλους....δεν πάμε καλά...)
και ο καιρος τρελαθηκε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Οπότε ο καιρός δεν χιόνιζε για να μην με στεναχωρέσει που θα έχει χιόνια και εγώ δεν θα μπορώ να πάω....
Ωστε ετσι! Ρε συ, να σε ρωτησω κατι; Μηπως εχεις καμια συγγενια με τον Μητσοτακη και το γκαντεμιασες εσυ το θεμα; :bleh:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoris
Απο αυτή τη βδομάδα που επέστρεψα Αθήνα θα ξεκινήσουν όλα....κάντε υπομονή...
Αντε να δουμε... Μου φαινεται χιονολαστιχα και αλυσιδες τζαμπα τα αγορασα φετος!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoris
(Πέρα απο την πλάκα....αυτό πρέπει να μας ανησυχεί όλους....δεν πάμε καλά...)
Αυτο ξαναπεστο! Οντως το κλιμα εχει αλλαξει... Το θεμα ειναι ομως οτι οσο και να φωναζουν αυτοι που ξερουν για το φαινομενο του θερμοκηπιου, "καντε αυτο και καντε εκεινο" εμεις τους εχουμε γραμμενους κανονικα και δεν κανουμε τιποτα για αυτο...