Απάντηση: Δημοσκοπηση Εκτακτου Αναγκης!
Δεν μπορώ να κατλάβω γιατί δημιουργείς θέμα από κει που δεν υπάρχει!!Η αναδιάταξη πρέπει να γίνει είτε το θέλεις είτε όχι και θα διαρκέσει όσο χρειάζεται!!Μην ξεχνάς ότι ο Θοδωρής είναι φαντάρος και δεν μπορεί να ασχολείται μ'αυτό όλη τη μέρα!!!Αν θέλεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου βρες άλλο τρόπο!!!
Απάντηση: Δημοσκοπηση Εκτακτου Αναγκης!
Κώστα, είναι πρόταση μομφής αυτό...???..Αμαν ρε συ...!!..Καλά σου λέει με τα ρούχα σου τρώγεσαι...:):)
Απο εδώ
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=30
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανοίγονται συζητήσεις, με περιεχόμενο μηνύματα που καταδικάζουν την αργοπορία των αρμοδίων (administrators & moderators) να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν. Τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban).
και
Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός.
------
Άντε Κωστή μη σε πιάσει πάλι...!!:)
Απάντηση: ΑΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Συμφωνώ με αυτά που λέει ο Πέτρος....
Το Members section για να ξέρεις "φίλε" Κώστακη (κατά το φίλε Γιαννάκη) το βλέπουνε αυτή τη στιγμή οι παρακάτω (με αυτούς θα κάνω τι λογοκρισία που λες-εδώ γελάμε αν δε το κατάλαβες):- ThoDoriS
- Stilatos
- Soul_Giannis
- Face
- Neuromancer
- Magelanos
αυτός που θα το φτιάξει είμαι εγώ όμως....το πότε....ε το έβαλα σαν επιλογή στην δημοσκόπηση και επειδή είμαι και διαχειριστής....το ψήφισα για να ξέρετε όλοι πότε θα είναι έτοιμο....