http://www.autotriti.gr/news/preview..._DATA_ID=57249
Ότι και να και πω είναι λίγο...
Printable View
http://www.autotriti.gr/news/preview..._DATA_ID=57249
Ότι και να και πω είναι λίγο...
Αυτο θα πει ενστολος μ@λ@κ@ς!!!!
Τι να πει κανεις για τα αμερικανακια?
ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟΟΟ του βγαζω το καπελου του ανθρωπου καλα εκανε ειδικα που οταν ενα σχολικο κατεβαζει παιδια (γι αυτο στην αμερικη ολα τα λεωφορεια εχουνε φωτα που αναβοσβηνουνε οταν κατεβαζουνε παιδια να βλεπουνε οι οδηγοι). Θα μπορουσε να περναγε με χιλια και να σκοτωνε κανενα παιδι που μολις κατεβηκε απο το λεωφορειο και για να δειξει το καλο παραδειγμα εγραψε στον εαυτο του κληση. Αμα ητανε το δικο σας παιδι τι θα λεγατε?
Costa μ@λ@κ@ς δεν ειναι απλως δινει το καλο παραδειγμα και αυτα να τα βλεπετε εσεις εδω στην ελλαδα με τα χαλια σας. Οι αστυνομοι φταινε που δινουνε σε εσας ολους εδω περα πολυ ελευθερια να παρανομειτε. ΑΜα κοβανε της κλησεις κανονικα και κανανε σωστη επιτηρηση θα σας πηγαινε ΝΑ αμα τολμαγατε να παρανομησετε. Ολοι μαθανε στην παρανομια θυματε κανεις για το τροχαιο που προκαλεσε υπουργος που ηθελε να κοψει τρεις λωριδες κυκλοφοριας απο μια μερια να μπει σε αλλη μια που πηγαινε στην αλλη και προκαλεσε τρακαρισμα? αντι να παει στο φαναρι ποιο κατω να κανει αναστροφη? με ποιο δικαιωμα να το κανει αυτο μαγκας ειναι? ΟΠΟΙΟΣ και να εισαι αστυνομος, υπουργος, να σεβεσαι τον νομο.
http://www.tc.gc.ca/roadsafety/child...ages/bus_e.jpg
Για κοιτα εδω περα εχουνε πανω στο λεωφορειο μπρος και πισω ψηλα φωτα που αναβοσβηνουνε μαζι με το στοπ που βγαζει ο οδηγος στο πλαι του παραθυρου οταν σταματαει? Εδω νοιαστηκανε ποτε να κανουνε τετοιο? Αλλα στανταρντ αμα βλεπατε σχολικο λεωφορειο να σταματαει να αφησει παιδι θα κορναρατε συνεχεια, η θα προσπαθουσατε να το προσπερασατε και να περνατε κανενα παιδι σβαρνα ενω πηγε να περασει το δρομο.
Σας βαζω να διαβασετε ολο το δημοσιευμα
Δίνοντας το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους συνάδελφους του και αποδεικνύοντας παράλληλα ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, ο Richard Knoebe, αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Kewaskum των ΗΠΑ, τιμώρησε αυστηρά τον εαυτό του όταν κατάλαβε ότι…παρανομεί.
Το αξιοπρόσεκτο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο εν λόγω αστυνομικός είχε και καλή δικαιολογία για να διαπράξει την παρανομία, αφού βρισκόταν σε καταδίωξη ενός αυτοκινήτου, που μόλις είχε προσπεράσει αντικανονικά.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο Knoebe προσπέρασε ένα…κρυμμένο σχολικό λεωφορείο που βρισκόταν σταματημένο, μπροστά από ένα φορτηγό, με τα προειδοποιητικά φώτα ότι ανεβοκατεβάζει παιδιά (στις ΗΠΑ αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται η προσπέραση) να βρίσκονται σε λειτουργία.
Μόλις λοιπόν κατάλαβε πως είχε παραβεί το νόμο, και απόντος άλλου συνάδελφου, (βρισκόταν μόνος του στο περιπολικό) έκοψε κλήση στο εαυτό του, ύψους 245 δολαρίων και πρόσθεσε και τέσσερις πόντους στο δίπλωμά του.
Το περιστατικό έλαβε μέρος τον περασμένο Σεπτέμβρη και δεν θα είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας εάν μία τοπική εφημερίδα δεν έψαχνε τα αρχεία του δικαστηρίου της πόλης, για κάποιο άλλο, φυσικά, ρεπορτάζ.
in.gr
Μπορει να ακουγομαι θυμωμενος αλλα ειμαι οταν εχεις χασει καποιον δικο σου απο τροχαιο.
Stilate πολλα εχουν στην Αμερικη, καλα κανουν μαγκια τους, εχουν ομως και πολυ υψηλη εγκληματικοτητα(καμμια σχεση με εδω), εχουν και θανατικη ποινη επισης, που εσυ εδω δε την εχεις.. και γενικοτερα ας μην συγκρινουμε την ελευθερια που εχουν οι μπατσοι εκει με εδω.. ξερεις πολυ καλα οτι ολος ο κοσμος γιουχαρει καθημερινα το συστημα της Αμερικης._
Μπορει να εχουν καποια θετικα(σταχτη στα ματια..) αλλα δεν θα ηθελα ποτε την Ελλαδα με ολα τα υπολοιπα αρνητικα προκειμενου να εχω σχολικα λεωφορεια με πινακιδες και φωτακια κ.τ.λ., και αλλες τετοιες πολυτελειες-νομοθεσιες._
Στην τελικη ο καθενας που βγαινει στο δρομο να οδηγησει, δεν ειναι μωρο παιδι, εχει την αντιληψη του σωστου-λαθους, γνωση τον πραξεων του κ.τ.λ. κι ολα αυτα ΑΝ εχει παρει το διπλωμα κανονικα χωρις λαδωματακι, και ΑΝ εχει παρκολουθησει τα μαθηματα ολα κ.τ.λ. οσον αφορα την οδηγικη παιδεία...
..Και μη ξεχνας οτι στην Ελλαδα Νομοι υπαρχουν αλλα δεν εφαρμοζονται._
Να σου πω μερικά, λοιπόν, στοιχεία για το "σύσ/μα" εκεί -έχοντας ζήσει 3 (1,5 σπουδές + 1,5 δουλειά) χρόνια στις ΗΠΑ: 1 γαλόνι (= 4 λίτρα) βενζίνη κοστίζει όσο το 1 λίτρο εδώ, το κόστος ζωής γενικώς είναι χαμηλό (συγκρινόμενο και με τα ελληνικά μισθολογικά δεδομένα), έχεις αίσθηση τάξης κι ασφάλειας στην καθημερινότητά σου, τα παν/μια είναι τα καλύτερα στον κόσμο, δεν περνάει το "λαδωματάκι", οι δικλείδες του συσ/ματος δεν επιτρέπουν την αλλαγή όλων των θέσεων/αξιωμάτων κάθε φορά που αλλάζει η πολιτική αρχή, η αστυνομία είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, δε διανοείσαι να φοροδιαφύγεις, τα αυτοκίνητα είναι φθηνά, το γήπεδο κι ο αθλητισμός είναι χαρά, η τεχνολογία χρησιμοποιείται σε κάθε φάση της καθημερινότητάς σου, η ίδια η χώρα είναι τεράστια...
Θα μπορούσα να σου απαριθμήσω πολλά από αυτά, που τα βιώνεις ζώντας σε μία χώρα/ένα τόπο, κριτικάροντας όχι εξ αποστάσεως και χωρίς διάθεση λαϊκισμού.
Βεβαίως, υπάρχουν κι αρνητικά, τα οποία θα παραθέσω σε επόμενο post.
Ok..! Εισαι ο μονος ανθρωπος που πηγε Αμερικη μετα τον Κολομβο βεβαια, σ'ευχαριστω που μου ανηγεις τα ματια. Πες μου και αλλα καταπληκτικα, ευχαριστα, ονειρεμενα νεα για αυτον τον επιγειο παραδεισο που λεγεται Αμερικη... :whatever:
....Ασε με να μαντεψω.. εισαι Ελληνοαμερικανος και δικηγορος στο επαγγελμα ε? ελα τωρα το βρηκα.. πες μου τι κερδιζω?
Cubano εμενα κερδισες διοτι ΕΓΩ ειμαι ελληνοαμερικανος(δυστηχως οχι δικηγορος που για καποιο λογο συνδεες και τα δυο)Ο πατερας μου εφυγε 15 χρονων σε ενα απο τα πλοια του ωνασση και την κοπανησε απο το πλοιο στην αμερικη οταν φτασανε. Εχω μεγαλωσει στην αμερικη και εφυγα μικρος και ζω καμποσα χρονια στην ελλαδα. Ειχα την μεγαλη αποφαση να δω αμα θελω να παω στην αμερικη να σπουδασω η οχι αλλα παραμεινα εδω γιατι λατρευω την ελλαδα.
Παραδεισος δεν ειναι η αμερικη εχει τα καλα της και τα κακα της οπως η ελλαδα. Αλλα ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ που σιχαινομαι μια ζωη εδω περα στην ελλαδα ειναι να κατηγορειτε την αμερικη για οποιοδηποτε προβλημα εχετε. Δεν σας σηκωνετε κατηγορειτε τον bush, σας κερατωνει η γκομενα κατηγορειτε τον Air Jordan, σαν την κυρια λουκα κανετε ολοι ΟΥΥΥΥ 666 ΟΥΥΥ 666 με την αμερικη. Δεν λεω τον προεδρο τον τωρινο τον μισο τρελλα ειναι βλακας εντελως αλλα σταματα να κατηγορεις και κανε κατι γι αυτο αντι να βγαινεις στους δρομους και να σπας την περιουσια του ιδιου σου λαου.
Θανατικη ποινη εχει σε πολλη λιγες πολιτειες νομιζω 3 απο της 50 πολιτειες και μην ξεχνας η αμερικη ειναι τεραστι και η τοπικη αυτοδιοικηση αποφασιζει για την καθε πολιτεια τους νομους.
Οπως λεει ο Bravo αμα δεν εχεις παει να δεις τοτε μην μιλας για κατι που δεν ξερεις πολυ απλα. Εγω δεν μπορω να κριτικαρω για την γερμανια πως ειναι σαν χωρα αμα δεν εχω παει και εννοεται δεν μπορεις να κανεις εσυ το ιδιο για την αμερικη αφου δεν εχεις παει εσυ.
Οσο για τους νομους στην :whatever:ελλαδα :whatever:μπορουνε να περασουνε χιλιους δυο ακομα, σημασια εχει να εφαρμοζονται. :whatever:
υποψιν ανακαλυψα χαρη στην βοηθεια σου οτι εχω και δευτερο επαγγελμα.
Και για να γυρισουμε στο αρχικο μας θεμα,
Η κινηση αυτη του μπατσου δεν πιστευω να ξαναεπαναληφθει (εκτος απο τον ιδιο) ποτε ξανα στην ιστορια. Οσο και αν σε κανει να γελας (εμενα προσωπικα με εκανε) αυτο που εκανε ηταν πολυ σοβαρο και η "αυτοτιμωρια" του ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να κανει.
εγω του δινω χιλια μπραβο αλλα οπως λεει και ο σοφοκλης ειναι σαν την μυγα μεσα στο γαλα!!!!οπως εδω αν θυμαστε ειχε γραψει ενας δημοτικος αστυνομος το αμαξι του δημαρχου και τον ειχανε βγαλει στην τηλεοραση και ειναι παραδειγμα προς μημισει και α΄λλες τετοιες παπαριες!!!!ξαναεγινε κατι τετοιο?????ΟΧΙ!!!και οσο αυτο που λες φιλε stilate ποιος ειναι ο τρομοκρατης σε ολοκληρο τον κοσμο εδω και 20 τουλαχιστον χρονια με τους πολεμους βιετναμ,περσικος1 και 2,και αλλα????????Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ Μ@Λ@Κ@Σ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!!!!!!!!!!!αμα το εχεις ψαξει θα σου πω ενα!!!!τους διδυμους πυργους που εριξε υποτιθετε ο μπιλ λαντεν το ξερεις εκεινη την ημερα λυπανε απο τις δουλειες τους 3.500 εργαζομενοι εβραιοι????????!!!!!!!μηπως ητανε συμπτωση?????μπα δεν πιστευω!!!!!!!!!!!αλλα που να τα βαλεις με τους εβραιους!!!!μπορει??δυσκολο το βλεπω!!!!!!!!!και οταν κοντευουν να ληξουν τα οπλα που εχουνε,σκαρφιζονται εναν πολεμο για να τα ξεφορτοθουν!!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!δεν ειναι τοσο ομορφα οπως τα λες!!!μπορει να εχει πολλα καλα,αλλα ακομη και τα βιντεο που εχουνε δει το φως της δημοσιοτητας για τα βασανιστηρια στο ιρακ απο αμερικανους,λενε πολλα!!!!!!!!!
Ωραια για να τελειωσουμε την προπαγανδα και τον ρατσισμο εκτος ελλαδας ας μεινουμε στο θεμα οτι ενας αστυνομικος καλα εκανε και τιμωρισε τον εαυτο του διοτι θα μπορουσε να σκοτωσει παιδια στην καταδιωξη που εκανε και να λεμε μπραβο αντι να τον βριζουμε και να λεμε ποσο βλακας ειναι επειδη ο ανθρωπος εχει συνειδηση.