Ποιον internet browser χρησιμοποιείτε;
Με την εξάπλωση του διαδικτύου και των νέων προγραμμάτων, αλλά και τη δραματική -ταυτόχρονη- εξάπλωση των διαφόρων spywares, junk mails, viruses, worms, spamming κλπ, η χρήση του κατάλληλου browser καθίσταται κριτική για την γρήγορη κι απρόσκοπτη περιήγησή μας στον κυβερνοχώρο.
Ποιο εργαλείο, λοιπόν, χρησιμοποιείτε για το σκοπό αυτό;
Απάντηση: Ποιον internet browser χρησιμοποιείτε;
Στο σπίτι χρησιμοποιώ το ΙΕ 6 (τον κλασσικό) αλλά μου αρέσει αρκετά και ο 7 που βγήκε αν και νομίζω ότι έχει κάποια προβλήματα... Οι άλλοι που έχετε ψηφίσει τί λένε; (Τον netscape τον είχα χρησιμοποιήσει αλλά δεν με ενθουσίασε)
Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Firefox. Εξαιρετική προστασία από spyware! Επίσης, δυνατότητα ανοίγματος πολλών παράλληλων σελίδων με τη μορφή καρτέλας, χωρίς να χρειάζεται να κλείνεις την προηγούμενη και να ξανανοίξεις τον Explorer για νέα. Επίσης, πολύ καλό ελληνικό μενού.
Πάρ' τον από' δώ: www.getfirefox.com
και εγω firefox εχω απο θεμα ασφαλειας και προσεξα ανοιγει της σελιδας πιο γρηγορα (για καποιο λογο ο ΙΕ σαν να κολλαει λιγο ) το tab browsing το εβαλε και ι microsoft στο καινουργιο ie αλλα εγω συστινω firefox
Firefox και για μένα. Είναι πολύ ελαφρύς, κάνει συνέχεια update και όντως ανοίγει πιο γρήγορα τις σελίδες(βασικό σε dialup σύνδεση).
Και το OPERA είναι πολύ καλό...
Κι εγώ firefox χρησιμοποιούσα από τα γενοφάσκια του, μέχρι που 2 φορές έφαγε ένα "σκάλωμα", έχασε όλα τα bookmarks κι όλες τις ρυθμίσεις γενικά κι άρχισα να κρυφοκοιτάω κατά αλλού... Μετά από ένα χρόνο + καθημερινής χρήσης, Μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά πλέον ότι browser σαν τον Opera απλά δεν υπάρχει! Σταθερότητα βράχου, απίστευτη ταχύτητα (γρηγορότερος από firefox), κορυφαία ασφάλεια κι από δυνατότητες - ευκολίες, άλλο τίποτα...
Internet Explorer 7...
Δεν θελω να επιβαρυνω το συστημα μου με αλλα προγραμματα που κανουν τα ιδια πραγματα. Αλλωστε ειναι πολυ βελτιωμενος σε σχεση με τον 6 και σε απο ασφαλεια αρκετα καλη...
Παλιός Netscapάκιας, αλλαξοπίστησα σε ΙΕ όταν το Netscape κόλλησε για πολλά χρόνια στην v.4.7. Κάποια στιγμή ξαναέβαλα Netscape 7 αλλά δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ. Επίσης αργότερα έβαλα Netscape 8 γιατί μπορούσε να δίχνει τις σελίδες είτε ως IE είτε ως Firefox χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα render engines (MSHTML και Mozila, αντίστοιχα). Δεν τον χρησιμοποιούσα παρα μόνο για να ελέγχω αν οι σελίδες που έφτιαχνα παίζουν ok και στους δύο. Τώρα στο νέο PC έχω μόνο ΙΕ7 αλλά κάποια στιγμη θα βάλω και Firefox για τους ίδιους λόγους που ανέφερα παραπάνω και όχι για κύριο browser. Με τον IE δεν είχα ποτέ προβλήματα - έχω λίγο αυστηρά security settings και είμαι safe αν και μερικές φορές βγαίνουν πολλά warnings.
Mozilla Firefox!!!!!!!!Forever!!!
Ειναι απιστευτος εχει φοβερα plug ins και add ons!!!!
To καλυτερο ειναι αυτο με τον καιρο που δειχνει στην κατω μπαρα!!!
Και δεν πεφτει ποτε εξω σε προβλεψεις!!!!