http://www.in.gr/news/article.asp?ln...4&lngDtrID=253
Printable View
Τους έχω δεί 2 φορές....
1993 στη ν. Σμύρνη --Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Ι, μερικοί μιλάνε για την καλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, και είμαι πολύ τυχερός που τους έιδα στα καλά τους....
1996 Αγγλία. Ο Hetfield κουρεμένος πιά..Καμία σχέση με το 1993!!!
στην Ιταλία τους έψαχνα Ελλάδα θα πάνε...
τι να πώ....
H Φιλιώ Πυργάκη πότε θα ξεκινήσει το tour? Έχει μάθει κανείς τπτ?
ποιααααααααααααααααα????
Αρχες Απριλιου!!!:)
Τι να σου πω ρε Δεινοσαυρε! Τους ειδες το 93 και βγαινεις και το λες ετσι? Και τι θελεις να σου πουμε, μπραβο?
Ε, μπραβο τοτε ρε! Μπραβο γιατι σε ζηλευουμε ρε και μας τη λες και στη μαπα. Μπραβο ρεεεεεεεεεε! :p :p :p
Περα απο τη πλακα, ΤΟ αγαπημενο μου συγκτοτημα και δεν τους ειδα ακομη και θα ηθελα πολυ!
Θα παει κανεις? Θα δω αν με παιρνει και μπορω να ανεβω επιτελους!!!!
"I can't remember anything
can't tell if this is true or dream
deep down inside i feel to scream
this terrible silence Stops Me
Now That the War Is Through with Me
I'm Waking up I Can Not See
That There Is Not Much Left of Me
Nothing Is Real but Pain Now..."
η καλυτερη φιλε πετρο συναυλια απο οτι λενε ηταν του ALICE COOPER στο παναθηναικο σταδιο,περιπου 100.000 κοσμος και λεγαμε αμα γινοντουσαν καμια 10αρια τετοιες συναυλιες μπορει να παθαινε ρωγμες το γηπεδο!!!!!!!!!!!αραγε θα αξιζουν να πας να τους δεις τωρα στα γεραματα????
Εγώ τους είχα δει το '99 στη Ριζούπολή αλλά δεν τρελάθηκα.
Τρελλάθηκα όταν είδα Iron Maiden & Helloween στο Brixton Academy στο Λονδίνο το '98. Εκεί μάλιστα.
Γιάννη, άλλη φάση....!!!Μιλάμε για πολύ ένταση..!Άλλο πράγμα ο παππούς και άλλο οι Μetallica στα καλά τους τότε...!!!Ήταν και περίοδος ξηρασίας τότε απο μεγάλα συγκροτήματα και είχαν βγάλει όλοι το άχτι τους..Τους κοιτούσαμε σαν θεούς..Είχαν μπεί θυμάμαι με το Creeping Death τότε (για όσους ξέρουν) και κόντεψε να πέσει το στάδιο..3 ώρες σερί έπαιξαν..Ήταν ακόμα σχεδόν πιτσιρικάδες και είχαν παίξει σχεδόν όλο το Ride the lightning, to μισό Kill em all, λίγο master of puppets, αρκετό and Justice...τελευταίο τραγούδι ΟΝΕ και το στάδιο να τρίζει απο τα θεμέλια....
Γενικά δεν αντιλέγω ότι ο παπούς μπορεί να είχε μαζέψει λαό και να έγινε καλή φάση αλλα άλλο το κοινό των metallica τότε και άλλο του Παππού...!!Μιλάμε τώρα για 30'000 πορωμένα σκληροπυρινικά!!!!.