Πρόταση δημιουργίας Τράπεζας Αίματος από τα μέλη του Stiloclub.
Με αφορμή την αιμοδοσία που οργανώνει το Ράδιο Θεσσαλονίκη στον χώρο της ΔΕΘ στις 4/3/07, παρακαλώ όσους φίλους από την Θεσσαλονίκη ή και από την Β. Ελλάδα, μπορούν και έχουν την ευγενική καλοσύνη να έρθουν να δώσουν αίμα.
Είναι πραγματικά άξια συγχαρητηρίων η προσπάθεια και προτείνω στους δημιουργούς αυτού του site να ξεκινήσουν τις ενέργειες υλοποίησης δημιουργίας Τράπεζας Αίματος του STILOCLUB.
Είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του και θα δέσει περισσότερο τα μέλη του μεταξύ τους. Επίσης είναι μία καλή ευκαιρία για συναντήσεις!
Απάντηση: Πρόταση δημιουργίας Τράπεζας Αίματος από τα μέλη του Stiloclub.
Φίλε μου υπάρχει εδώ και 2 χρόνια τράπεζα αίματος stiloclub. Άλλο καπέλο αν δεν έχουμε αιμοδότες :( :(
Για Αθήνα τι παίζει τελικά;Απο μια αναζήτηση που έκανα δεν μπορώ να πω οτι έβγαλα άκρη.
Αιμοδότες πάντως σίγουρα θα βρούμε αρκεί να οργανωθεί το θέμα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Φίλε μου υπάρχει εδώ και 2 χρόνια τράπεζα αίματος stiloclub. Άλλο καπέλο αν δεν έχουμε αιμοδότες :( :(
Γιατι ειχα την εντυπωση οτι το ειχαμε παρατησει αυτο το θεμα;
Λοιπον, να πουμε μια ημερομηνια να παμε να δωσουμε ΟΛΟΙ αιμα!
Ωπα γιατι και εγω δεν το ηξερα οτι τελικα την καναμε την τραπεζα αιματος!!!
Τοτε ας παμε μια μερα να δωσουμε!!!
Πρόταση δημιουργίας Τράπεζας Αίματος από τα μέλη του Stiloclub.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis®
Τοτε ας παμε μια μερα να δωσουμε!!!
Δεν θα ηταν καλο να πηγαιναν ολα τα μελη του Club την ιδια μερα να δωσουν αιμα; Οπως και με τις συναντησεις που εγιναν την ιδια μερα! Ετσι θα ξεραμε και πιο γρηγορα ποσες φιαλες αιματος συγκεντρωσαμε! Μηπως να αρχισουμε να σκεφτομαστε ημερομηνια αιμοδοσιας;
Junior σωστος!!!
Να μαθουμε τι ωρα και μερα μπορουμε να δωσουμε ωστε να κανονισουμε συναντηση!
Ποιος θα μαθει ποτε μπορουμε να δωσουμε?
Εθελοντης για επικοινωνια????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Δεν θα ηταν καλο να πηγαιναν ολα τα μελη του Club την ιδια μερα να δωσουν αιμα; Οπως και με τις συναντησεις που εγιναν την ιδια μερα! Ετσι θα ξεραμε και πιο γρηγορα ποσες φιαλες αιματος συγκεντρωσαμε! Μηπως να αρχισουμε να σκεφτομαστε ημερομηνια αιμοδοσιας;
εχεις δικιο σοφοκλη για την ημερομηνια αλλα θα πρεπει να ταιριαζει σε ολους!!!!!γιατι δεν εχουμε την δυναμη του ραδιο θεσσαλονικη που στην προηγουμενη αιμοδοσια μαζεψανε 1000 φιαλες αιματος και να φανταστεις διωξανε κιολας γιατι δεν γινοταν αλλιως!!!!!!!!!!!!για εμας ειδικα στην θεσσαλονικη αντε να μαζευτουν το πολυ 20 φιαλες και ειδικα αν γινει κυριακη η αιμοδοσια ισως ο αλλος να μην ερθει να δωσει γιατι μπορει να σκεφτει οτι θα πρεπει να χασει το ξενυχτι του σαββατου και τα ποτα που θα πιει!!!γιατι δεν μπορεις να γυρισεις το πρωι σπιτι,να εχεις πιει 5 ποτα και να πας να δωσεις!!!!!!μηπως,αφου προεκυψε και το θεμα με τον πατερα του μητσου,να πουμε απο τωρα για την θεσσαλονικη,εκτος απροοπτου,για τις αρχες ιουνιου που θα εχει περασει και το τριμηνο για εμας που θα παμε να δωσουμε την κυριακη,οποτε να το ξερουν απο τωρα και να πουμε κανει αιμοδοσια το stilo club στις 10 ιουνιου 2007 περιπου??????????????????
Σκεψου Γιαννη οτι εχουμε και πολλα παιδια που δεν μπαινουν στο ιντερνετ εμεις εδω. Θα ηταν πολυ καλο στην επομενη συναντηση μας να το ριξουμε σαν ιδεα και να δουμε τι "ψαρια" θα πιασουμε. Παντως εγω ειμαι απο τωρα μεσα (πρωτα ο Θεος) για τον Ιουνιο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Σκεψου Γιαννη οτι εχουμε και πολλα παιδια που δεν μπαινουν στο ιντερνετ εμεις εδω. Θα ηταν πολυ καλο στην επομενη συναντηση μας να το ριξουμε σαν ιδεα και να δουμε τι "ψαρια" θα πιασουμε. Παντως εγω ειμαι απο τωρα μεσα (πρωτα ο Θεος) για τον Ιουνιο!
δηλαδη ποσες φιαλες λες να μαζευτουνε????γιατι πανω απο 20 δεν το βλεπω!!!!!!!!!!!!!στειλε pm με το κινητο σου να κανονισουμε για την κυριακη!!!!