Πως να βαψεις ενα προφυλακτηρα χωρις να δωσεις ουτε ενα ευρω!
Καθομουν που λετε και εσπαγα το κεφαλι μου να βρω ενα τροπο να βαψω τον μπροστα προφυλακτηρα χωρις να δωσω λεφτα και βρηκα τον τροπο!!!
Απάντηση: Πως να βαψεις ενα προφυλακτηρα χωρις να δωσεις ουτε ενα ευρω!
Junior σου έχω έτοιμο και τον ΜΠΑΡΜΠΑ που θα σου το κάνει!!!!Τον λένε Δημήτρη και νομίζω ότι τον ξέρεις!!!
Χαχαχαχα! Ωχ, μολις δει το "μπαρμπα" θα πληγωθει...
Θα του παρω μια τεκιλα δωρο!
βαζεις ενα φιλο να σε χτυπησει που εχει μικτη ασφαλεια ή προστασια bonus και τον βαφεις εντελως τσαμπανταν!!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
βαζεις ενα φιλο να σε χτυπησει που εχει μικτη ασφαλεια ή προστασια bonus και τον βαφεις εντελως τσαμπανταν!!!!!!!!!!!!
Και ομως Γιαννη, το εχουν παρει χαμπαρι οι ασφαλιστικες και τα προσεχουν αυτα! Το φιλαρακι μου που δουλευει στην interamerikan με ειπε οτι επειδη στην αρχη γιναν πολλα τετοια κολπακια τωρα περνουν φωτο και απο τα 2 οχηματα. Το να κανεις μια απλη δηλωση δεν ισχυει πρεπει να εχουν και αποδειξεις! Εγω οταν με το παπι εσπασα το φαναρι ενος fiesta (φρεναρε αποτομα και ειχα 2 επιλογες, ή να γινω αυτοκολλητο σε ενα παρμπριζ καποιου απο το αντιθετο ρευμα ή να καρφωσω το φαναρι του fiesta) ο τυπος που εβγαλε φωτο ηρθε να δει και το παπι και με ρωτουσε συνεχεια που ειναι η ζημια που επαθα εγω και εγω του εδειξα το χερι μου γιατι με αυτο ειχα σπασει το φαναρι! :bleh:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mad
Junior σου έχω έτοιμο και τον ΜΠΑΡΜΠΑ που θα σου το κάνει!!!!Τον λένε Δημήτρη και νομίζω ότι τον ξέρεις!!!
Έτσι ε????Μπάρμπα...καλάααα....(Σάκη πότε θα βάλουμε το cruise control σου????)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Έτσι ε????Μπάρμπα...καλάααα....(Σάκη πότε θα βάλουμε το cruise control σου????)
Τρεχα Στεργιοοοοοο!!! Θα σου το φανε το cruise control!