http://www.drive.gr/index.php?option...d=49&Itemid=46 -
Διαβάστε στο τελευταιο κομμάτι της σελίδας Ιανουάριος 2008 ...
Fiat 500 abarth + Fiat bravo 3d!!!
Αντε με το καλό...
Printable View
http://www.drive.gr/index.php?option...d=49&Itemid=46 -
Διαβάστε στο τελευταιο κομμάτι της σελίδας Ιανουάριος 2008 ...
Fiat 500 abarth + Fiat bravo 3d!!!
Αντε με το καλό...
και λεγαμ ετα stilo 3d θα μεινουν συλλεκτικα,επειδη το bravo θα εβγαινε μονο 5d!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Νίκο ότι και να βγάλουν σαν το stilo αυτοκίνητο δεν ξαναβγαίνει. πάρε παράδειγμα που ακόμα νέα μοντέλα χτίζονται επάνω στις γραμμές του παλιού μας πλέων stilo όπως νέο bravo astra volvo κ.λπ.. απλά εμείς τους δείξαμε τον δρόμο τις επιτυχίας.
Αμ το άλλο? Ένα χρώμα αλλάζεις και είναι σαν να πήρες νέο μοντέλο stilo του 2010. έτσι νιώθω εγώ τώρα και στον δρόμο τέρμα η μύτη πάνω χιχιχι.
Όλη κοιτάζουν.
προσωπικά εμένα μου αρέσει ποιο πολύ αυτό το τετραγώνιζε που έχει το stilo είναι μοναδική γραμμή και στυλ, Και φυσικά αυτά τα φωτίστηκα εμπρός και πίσω που δεν χρειάζεται ούτε φριδακια μπροστά ούτε λέξους πίσω γιατί απλά είναι τέλεια.
Νίκο θυμάσαι που γυρίζαμε από βόλο; τα βέλη από τα Φώτα πίσω τα θυμάσαι; Φοβερή θεά που αν δεν είναι stilo απλά δεν την βλέπεις!
STILO FOR EVER!!!!!!!!!!!ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ(ΜΕΤΑ ΤΟ 2001),ΒΓΗΚΕ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ???????????ΤΟ STILO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΑΣΤΡΑ,ΤΟ ΑΛΜΕΡΑ,ΤΟ ΚΟΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Αληθεια ομως πως εισαστε ολοι τοσο σιγουροι πως το νεο Stilo ( Bravo ) δεν θα χαραξει ξανα νεα σχεδιαστικη πορεια με πολλους αργοτερα μιμιτες οπως εχει ηδη εκανε πριν απο καποια χρονια το ταπεινο μας STILO?
Λεω εγω τωρα:excl: :bye:
εσυ να μη λες γιατι θα μας βαλεις σε εξοδα.
Ότι και να γίνει, το πεντάθυρο πάλι ομορφότερο θα είναι... :p
Βαλε το πρωτο bravo διπλα απτο stilo σου και θα δεις τι μιμειται πιο και γιατι...δοκιμασε το. Το νεο bravo ειναι καλυτερο απτο stilo μας σε ολους τους τομεις.
Φίλε μου RainmaN_52 αν δεν το ξέρεις. Το stilo είναι ένα νέο καλούπι φτιάχτηκε από την αρχή και δεν έχει καμία σχέση με το bravo tipo. Μπορώ να πω ότι το νεο bravo δανείστηκε από το stilo και to grante punto. Τώρα αν αν είναι καλύτερο αυτό δεν το ξέρουμε γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει τουλάχιστον 1 χρόνο. Εμένα μου μοιάζει για τραβηγμένο grante punto.
Όταν βλέπω την στιλαρα μου λιώνω.