ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!! - ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!
Πηγαίνω μία ωραία πρωία σε μία αντιπροσωπεία της Fiat (δεν αναφέρω σε ποιά γιατί θυμάμαι ότι παλιότερα υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Αν θέλετε να πω πείτε το) γιατί ήθελα να πάρω ένα τασάκι επειδή το έσπασα... Πηγαίνω στα ανταλλακτικά, χώρια ότι μου πήρε κανα 15' για να μου πει αν υπάρχει και πόσο έχει... Ευτυχώς δεν είχαν!!!
Ρε παιδιά δια νοήστε τιμή που μου είπαν για το τασάκι;! Ξέρετε αυτό που βγαίνει για να τινάξεις τις στάχτες όχι όλο... 31 ΕΥΡΩ!!! που να είχε και τοποθέτηση :) !!! Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά. Αν είμαι παράλογος παρακαλώ να μου το πείτε.
Απάντηση: ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!! - ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!
Την άλλη φορά να μην ζητήσεις το επίχρυσο, υπάρχουν και πλαστικά. Εκείνα κοστίζουν 30,5 ΕΥΡΩ.
ΚΛΕΦΤΕΣ!!!
Πρεπει να εχεις γερα νευρα φιλε μου οταν πηγαινεις στον ναο(= ανταλλακτικα FIAT)
Για ποιο τασακι μιλας? Για το ενσωματομενο η για το ποτηρακι...
Αν μιλας για το ενσωματομενο τοτε λογικη τιμη μου φαινετε αν σκεφτεις οτι εγω πληρωσα 120€ μονο για ενα μικροφωνακι...:mad:
Ασχετο θα μου πεις αλλα πλεον δεν πρεπει να τσαντιζεσε.. λενε οτι θελουν ζηταν οσα θελουν.. και ειμαι σιγουρος οτι αν παρεις τηλεφωνο την ιδια εταιρεια θα σου πουν αλλη τιμη απο οτι ηδη σου εχουν πει...
O πεθερος μου εχει το megane το τελευταιο μοντελο.
Προσφατα το ειχα παει στην Renault για σερβις και μου ζητησε
ο ανθρωπος να παρω και ενα τασακι.(κουβακι εχει και αυτο)
45 ευρω μου ζητησανε!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
O πεθερος μου εχει το megane το τελευταιο μοντελο.
Προσφατα το ειχα παει στην Renault για σερβις και μου ζητησε
ο ανθρωπος να παρω και ενα τασακι.(κουβακι εχει και αυτο)
45 ευρω μου ζητησανε!!!!!!!
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
Και δεν επαιρνε ενα κομματι χοντρο ξυλο, να το κανει σκαλιστο χειροποιητο να εχει και συναισθηματικη αξια????
Μακρια απο τους κλεφτες ρεεεε!!!!!
Ταπα βενζινης με κλειδι: 28ευρω + τα περαστικα!
Εφυγα αμεσως, ουτε καν εκατσα να ακουσω ποσο πανε τα περαστικα!
(ειναι δυσκολο πραγμα να βιδωσεις την ταπα και πρεπει να σου την βιδωσουν αυτοι...)
Ok μέχρι να βρω κάτι ποιο φθηνό και να ενημερώσω εμένα με έπεισαν και θα ρίχνω τις στάχτες στην "θήκη" του και θα την καθαρίζω κάθε φορά που θα το πλένω το αυτοκίνητο, ξέρω δεν είναι ευχάριστο αλλά προτιμώ να τα φάω σε σουβλάκια παρά σε τασάκια! :D Και πλέον ναι! δεν θα τσαντιστώ ξανά αλλά μία έκπληξη την έφαγα!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Για ποιο τασακι μιλας? Για το ενσωματομενο η για το ποτηρακι...
Αν μιλας για το ενσωματομενο τοτε λογικη τιμη μου φαινετε αν σκεφτεις οτι εγω πληρωσα 120€ μονο για ενα μικροφωνακι...:mad:
Ασχετο θα μου πεις αλλα πλεον δεν πρεπει να τσαντιζεσε.. λενε οτι θελουν ζηταν οσα θελουν.. και ειμαι σιγουρος οτι αν παρεις τηλεφωνο την ιδια εταιρεια θα σου πουν αλλη τιμη απο οτι ηδη σου εχουν πει...
Έχουμε 2 τασάκια?! :confused::confused::confused: Λέω γι'αυτό ακριβώς πάνω από τις ποτηροθήκες.
Αναλογα με την εκδοση rept1/3 εχεις ή τασακι πανω απο τις ποτηροθηκες που ανοιγοκλεινει ή ποτηρι-τασακι.