Πώς να ξεφορτωθείτε κάποιον ενοχλητικό
Απο την Κυριακη το βραδυ κατα τις 12+ ενα αγνωστο νουμερο με ενοχλει συνεχεια, περνει τηλεφωνο, βαζει τραγουδια, βριζει κτλ. Σημερα το πρωι εκανα ενα τηλεφωνο στη Cosmote (αυτης της εταιριας ειναι το αλλο νουμερο) και τους ειπα το προβλημα μου. Με συνδεσαν με το Νομικο τμημα και εκει ενας ευγενικος τυπος με ειπε να παω στον εισαγγελεα και να στειλει αυτος μια επιστολη στην εταιρια ζητωντας τα στοιχεια του συνδρομητη και επειτα να κινηθουμε νομικα. Ετσι και εγινε. Το αστειο ειναι οτι το πρωι που τον πηρα απο το μαγαζι τον αριθμο αυτο ο τυπος αρχισε να με βριζει και μολις του ειπα οτι εχω αρχισει να ψαχνω τα στοιχεια του το βουλωσε και δεν ξαναμιλησε. Η συνεχεια αναμενεται...
Απάντηση: Πως να ξεφορτωθητε καποιον ενοχλιτικο
και να ειναι κανενας νταβατζης σοφοκλη!!!!!!!!!!!!!!
σε βλεπω να χτυπας παγκοσμιο ρεκορ στο 1 χλμ!!!!!!!!!!!!!!
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Μην είναι ο σύζυγος καμιάς γκόμενας που είχες :dildo1:... Ο κακόμοιρος, και κερατάς και στη φυλακή :weep:
χαχαχαχαχαχα junior που εβαφες παλι ρε?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
και να ειναι κανενας νταβατζης σοφοκλη!!!!!!!!!!!!!!
σε βλεπω να χτυπας παγκοσμιο ρεκορ στο 1 χλμ!!!!!!!!!!!!!!
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
χα χα χαχαχα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
χαχαχαχαχαχα junior που εβαφες παλι ρε?
χαχαχαχαχα έετσι έετσι!!!
Πουθενα δεν εβαφα ρε! Ουτε νταβατζης ειναι, ουτε κανενας κερατας! Ενας μ@λ@κ@ς ειναι που μετα απο αυτα που του ειπα χθες χεστηκε στα βρακια του και δεν προκειται να με ξαναενοχλησει!
Ρε 'συ. Μήπως είσαι μπλεγμένος πουθενά και μας το κρύβεις; Πολύ "αθώος" μας το παίζεις! :wink: Εμένα κάτι μου βρωμάει. Πες τα όλα τώρα. Ξέρασε τα!!!
Απάντηση: Πώς να ξεφορτωθείτε κάποιον ενοχλητικό
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Πουθενα δεν εβαφα ρε! Ουτε νταβατζης ειναι, ουτε κανενας κερατας! Ενας μ@λ@κ@ς ειναι που μετα απο αυτα που του ειπα χθες χεστηκε στα βρακια του και δεν προκειται να με ξαναενοχλησει!
Ρε σου εχω πει οχι σε ξενες "πορτες" μπογια..μονο στα οικεια σπιτια :D:D