Έναν διπλό καφέ για τον ξενιτεμένο!
Τέρμα τα αστεία. Έχω πήξει και προγραμματίζω να κατέβω Ελλάδα να δω κόσμο. Θα είμαι Αθήνα από Σάββατο 28-4-2007 μεσημέρι μέχρι Κυριακή 6-5-2007 βράδυ.
Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, έχω επιθυμήσει να τα πούμε στο ΣΕΦ, και μετά όπου τραβάει η καρδούλα σας.
Πόσο θα ήθελα να δω τα 5πορτα να γεμίζουν το πάρκινγκ και να διαψεύδονται κάποια γκάλοπ!!!
Πρόταση. Η Τετάρτη 2 Μαΐου βολεύει; Λέτε για κλασική συνάντηση Τετάρτης, ή να το κάνουμε μέσα σε κάποιο από τα δύο Σαββατοκύριακα και να πάρει τη μορφή εκδρομούλας… Μήπως το δεύτερο βολεύει και κάποιες ψυχές εκτός Αθηνών;
Για να πέφτουν ιδέες!
Απάντηση: Έναν διπλό καφέ για τον ξενιτεμένο!
παντελη εμεις δεν θα σε δουμε στην θεσσαλονικη να σε γνωρισω εγω προσωπικα και απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μονο αθηνα θα εισαι??????????
Εγω μεσα είμαι όπου κανονιστει,αν και νομιζω Κυριακή καλύτερα για να ειμαστε και περισσότεροι.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
bel
Εγω μεσα είμαι όπου κανονιστει,αν και νομιζω Κυριακή καλύτερα για να ειμαστε και περισσότεροι.
Αλέξη, ειδοποίησε και τον σπάταλο προφυλακτικών.
Καλύτερα την Κυριακή 29 να είναι....
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δώσω το παρών γιατί Τετάρτη στις 25 θα μπώ στο νοσοκομείο για το χέρι αλλά ελπίζω να κάτσω 1-2 μέρες το πολύ...οπότε μάλλον θα είμαι...
Οποτε κανονιστει Παντελη μεσα και εγω._
Σε περιμενουμε! Με το καλο να μας ερθεις! ...φορτωσε και μερικες 2μετρες μαζι σου στο Stilo...
οχι μερικες
οσες χωρανε
βγαλε τα πισω καθησματα και πετατες μεσα
ολα τα αλλα αστα σε μας!!
Και εγω ειμαι μεσα Παντελη με την προυποθεση ομως οτι δεν θα εισαι μονος αλλα παρεα με 2μετρες. Μην τολμησεις να ερθεις μονος!!!!!!!!!!1
ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Σάββατο 13.00 Ελλάδας είμαι κάτω. Κάτι είδα για Κυριακή και φραπεδιές. (Ελληνάρες) Τι παίζει; Ποιοι θα είναι; Θέλω πληροφόριση!!!