Εάν μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει, λέγοντάς μου ποιά τιμή είναι λογική για πώληση σε ιδιώτη, STILO 1.6 DYNAMIC με ηλιοροφή. Άδεια κυκλοφορίας Νοέμβρης του 2001.
Printable View
Εάν μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει, λέγοντάς μου ποιά τιμή είναι λογική για πώληση σε ιδιώτη, STILO 1.6 DYNAMIC με ηλιοροφή. Άδεια κυκλοφορίας Νοέμβρης του 2001.
11000ευρω συμφωνα κ με πινακες του Auto Triti αμα φυγει να εισαι πολυ ευχαριστημενος..
πολλα ειναι!!ενας φιλος πουλησε το στιλο του 10000 με ηλιοροφη σχετικα λιγα χλμ2003 μοντελο εξτρα ειχε τρυπιτα δισκοφρενα μπρως πισω βαρελακι απο ανθρακονιμα εξατμηση BEDA ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΩ οποιος το πηρε ηταν πολυ τυχερος
υπαρχει βεβαια και η κατηγορια τον τρελαμενων που θελουν stilo κια δεν τους πολυ νιαζει η τιμη αρκει να ειναι καθαρο απο ολες τις πλευρες!!αυτα!
...Ειναι και του 2001 μοντελο ρε γ@μωτ0... απο'κει και περα απο 10.000 και πανω οτι παρεις καλο θα ειναι...
Κατι ακομα που δεν μας ειπες... τι extra εχει το εργαλειο?
Και πόσα χιλιόμετρα...
Φοράει λάστιχα Michelin Pilot 215/45/17 καινούργια.
Ζάντες 17 ιντσών της διαφήμισης της ΦΙΑΤ.
Μπάρες εργοστασιακές.
Συναγερμό.
Αλυσίδες χιονιού.
Έχει κάνει 71.500 χιλιόμετρα και όλα του τα service στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ προσεγμένο και καθαρό με value for money 10!!!
...Και είναι σκέτο κουκλί.
Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν το πήρα ήταν το βιβλίο οδηγιών χρήσης του ηχοσυστήματός του! Ήταν λίγο πιο μικρό από το manual του αυτοκινήτου!!! Τόμος ολόκληρος.