Μαγαζι με μεμβρανες στη Θεσσαλονικη που να μην ξηλωνει πορτες.Ακουω προτασεις-τιμες!
Printable View
Μαγαζι με μεμβρανες στη Θεσσαλονικη που να μην ξηλωνει πορτες.Ακουω προτασεις-τιμες!
Autoglass 180 ευρώ!!
sth Peraia 140 eyro
Sorry παιδες, αλλα μιας και μιλατε για μεμβρανες θεωρησα καλο να το βαλω και εγω εδω..
Llumar με 160 Ευρω για οσους ενδιαφερονται απο Αθηνα να βαλουν στο Stilo τους με εγγυηση και χωρις να ξηλωνει πορτες κ.τ.λ.(οπως καποιοι αχρηστοι...) ολες τις αποχρωσεις... ολα τα σταδια ανοιχτα-->σκουρα... πολυετης εμπειρια στον χωρο...
Επισης αλλαζει και τα λαστιχα απ'τις πορτες και γυρω απ'τα τζαμια μπρος πισω πλαϊνα κομπλε...!
εμενα και της πορτες μου ξηλωσαν και χαλασαν μονες τους και οι εγγυηση δεν τις καλυπτε και ηταν και μαρκα 3Μ μηπως ειμαι ατυχος?
3M έχω στο stilo και lumar φίλος μου, και στις δύο ήμουν μπροστά που τις κάνανε εγκατάσταση...πουθενά δεν είδα να ξηλώνουν πόρτα ρε παιδιά και οι μεμβράνες είναι και τέλειες....
Τι να πώ γμτ...
Εμένα πάντως μου έβγαλαν τους καπλαμάδες...
Το ιδιο και σε εμενα ρε παιδια. Μεμβρανες της Madico, χωρις να βγουν πορτες, 160 ευρω. Τρια χρονια τωρα, κανενα προβλημα... (εκτος απο μια κληση)
παιδια στο ιδιο μαγαζι εβαλα και στο αχ και ηταν τελιες...αλλα παλι ειχε ξηλωματα,.αν ερθω σε μιτινγκ θα σας τις δειξω,,αν μου επιτρεπετε σας λεω το μαγαζι...υπαρχει προβλημα να το πω?