Τι θα λεγατε για εκτακτη συναντηση την Παρασκευη
Τι θα λεγατε να κανονιζαμε μια εκτακτη συναντηση την Παρασκευη για ποτακι ωστε να δουμε απο κοντα και τον καλο μας φιλο τον Παντελη (ο 5θ του club ισως και ο μοναδικος) που θα κατεβει Αθηνα για να παρει τον STILARO του στο Βελιγραδι (Παντελη την πεθερα μην ξεχασεις:D:D)
Απάντηση: Τι θα λεγατε για εκτακτη συναντηση την Παρασκευη
αν το κανονισετε για αυτην την παρασκευη,θα ειμαι και εγω αθηνα κατα τις 9,30 το βραδυ και θα ηταν μια καλη ευκαρια να δω και καποια μελη απο κοντα,ειτε τους ξερω ειτε δεν τους ξερω!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να πώ με σιγουριά ναι....αλλά γιατί όχι...
Αν εχω γυρισει απο Καλαμπακα μεσα και εγω.
Μεχρι σημερα δεν εχω κανονισει και εγω κατι!
Μαλλον μεσα!
Να στειλουμε sms και pm?
Γιαννη καλο θα ηταν να στειλουμε ωστε να ενημερωθουν και τα παιδια που δεν βλεπουν το SITE
ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΤΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΩΡΑ
Μητσάρα είσαι πρώτη μούρη!!!:thumbsup:
Αφήνω Παρασκευή απογευματοβραδο για εσάς. Ρε 'σεις, είχα ακούσει για ένα beach bar την προηγούμενη φορά που κατέβηκα. Ποιος μου το έλεγε; :hmmm:. Να πάμε κάπου για τζερτζελε και χαβαλέ. Δεν ξέρω τίποτα από Ελλάδα. Εσείς ρείχτε ιδέες.
Ρε και ενα αυτοκόλλητο θέλω ο κακόμοιρος. Εδω επάνω γίνεται τις τρελής από Stilo. Ένα ας έχει το Stilo-club.gr. Τα περισσότερα είναι 5Θ και αρκετά Station Wagon. Και φυσικά ακούς τον γνωστό ήχο του diesel.
Κατεβαίνω, βλέπω τα posts σας και τα λέμε.
ΓΙΑΝΝΗ!!! Όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Χαίρομαι που είσαι Αθήνα. Προγραμμάτιζα στην επιστροφή στάση στη Θεσσαλονίκη για να σας δω!
το τηλεφωνο μου ειναι εδω οποιος θελει να στειλει μηνυμα
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...p?t=384&page=6