Printable View
καλα τους κανανε τους αλβανους και τους καθε αλβανους.το να τους διακαζανε και να τρωγανε κατι μηνες με αναστολη και να βγαινανε παλι εξω δεν ελεγε τιποτα ενω τωρα δεν θα ξανακλεψουνε μετα απο τοσο ξυλο που φαγανε,,,,φταινε τα καναλια ομως που το παρουσιασανε σαν υπερβολικη χρηση βιας απο τους αστυνομικους...αν δερνανε οι αλβανοι τους αστυνομικους τοτε δεν θα λεγανε τιποτα...ατιμη δικαιοσυνη παπαδ.....λος που χρειαζετε...εκλεψες?μια,δυο την τριτη να σου κοβανε το χερι....βιασες?κοψιμο
Ενταξει,μην τα ισσοπεδωνουμε ολα...
Κι εγω μπορει να μην συμπαθω τους αλβανους αλλα εδω μιλαμε καθαρα για περιπτωση σαδισμου που εξευτελιζει πρωτα απ'ολα τον ανθρωπινη φυση και ακολουθως την ιδια μας την κοινωνια.
Αυτος που τα κανει χρειαζεται επειγοντως ψυχιατρο και πιθανο εγκλεισμο σε ιδρυμα μιας και ειναι ιδιαιτερως επικινδυνος για ολους μας!
στην αρχη γελασα με τον μπατσο (εσυ το 1 εσυ το 2)...αλλα μετα το εκλεισα....
:argue::ninjastar::katana::ninjabattle::ninja::hel psmilie::shutup:
συμφωνω απολυτα μαζι σου οπως η περιπτωση της ζαρντινιερας στην θεσσαλονικη με τον φοιτητη και πολλες αλλες που ακουμε καθε μερα!!!!!!!!!!το ψαρι βροαει απο το κεφαλι!!!!!!!!!
ας ειναι καλα αυτοι που βγαλανε αυτην την κυβερνηση,ας ειναι καλα ο πρωθηπουργος,ο υπουργος δημοσιας υποτιθετε ταξεως και η ηγεσια της ελληνικης χουντικης αστυνομιας!!!!!!!!!!!!!!
εμενα ολα αυτα που γινονται με αυτην την κυβερνηση μου θυμιζει την χουντα και την δεξια οπως παλια!!!!!!!!!!
Αν ερθεις να μεινεις στην κυψελη που ειμαι εγω θα καταλαβεις γιατι γινονται αυτα,κανεις δεν υποστηριζει τετοιου ειδους πραξεις αλλα καποια στιγμη τα ορια εξαντλουνται.
Δεν μου αρεσει που γινονται οπως δεν μου αρεσει που φοβαμαι να βγω απο τα σπιτι μου μετα τις 23:00,και λυπαμαι πολυ γι'αυτο γιατι ειμαι ''σπιτι μου''.
Ειρηνη ημιν...
πρεπει να γινονται και αυτα γιατι οι αλβανοι και οι καθε αλβανοι τα εχουν ισοπεδωσει ολα....κλεβουν,σκωτονουν βιαζουν...και με την φυλακη που τους βαζουν δεν γινετε τιποτα....γειτονεις οπωσ η κυψελη και τα σεπολια ειναι γεματα συμοριες απο αλλοδαπους...τρεμουν ολοι οι ελληνες...τα γεροντακια ιδιως μην τους φανε την συνταξη...
Aμα μετα του βιασουν την γυναικα και του σπασουν τα κοκαλα στο παιδι του και του τα στυλουν σε βιντεο και μετα να κανουν και τα δυο παραπανω σε αυτον θα λεμε οτι οι αλβανοι φταινε????τις μαγκες τους εκει που τους περνει οχι μονο σε μια μεριδα ανθρωπων αλλα σε ολους αμα τους βασταει!δικασε τους να πανε μεσα να γουσταρουν αυτοι δεν ηταν οι δουλεια του!να το θυμαστε θα του κανουν μεγαλη ζημια!
φλωροι σκατομπατσι πω πω το αιμα μου ενεβηκε!!στο νοσοκομιο να τον στυλουν τον π........η
χαχαχαχα τρελαινομαι με τις αντιδρασεις του Αγγελου.Μανια τους εχει τους μπατσους :D:D:D