-
παλιοι βοηθατε
Kαλημερα σε ολους.νεος στην παρεα σας εμαθα για το club απο αυτοκολλητο σε stilo ,τριγυρνωντας στη συγγρου ψαχνωντας στις μαντρες για το δικο μου stilo.τελικα πηρα ενα 1,4 πενταπορτο απο φιλο.κουκλαρα μεσα-μου φτιαχνει τη διαθεση.ηδη εκανα και δυο κοντινα ταξιδακια μεχρι το μπραλλο για να το χαρω.
Κανα δυο σχολια απο παλιοτερους παρακαλω.
-ζωντανευει με λογικο κοστος?ειδα καταχωρηση για να παει στα 107 αλογατα με επαναπρογραμματισμο.εχει δοκιμασει κανεις?
-καμμια αλλη προταση δοκιμασμενη?ειχα 8βαλβιδο ιbizaki δεκα χρονια και εκει που ελεγα δεν παει βημα οταν το ξαναοδηγησα μετα απο 3 μερες για να το πλυνω για τον νεο ιδιοκτητη,συγκριτικα νομισα οτι σκαβει ο παλιουρας...βεβαια εκει που το παλιο πεθαινε ο stilos αρχιζει και ζει αλλα τα κιλα του πολλα και ζοριζεται-ειναι και το εξαρι σασμαν λιγο περιεργο..
-
Απάντηση: παλιοι βοηθατε
μια χαρα εισαι με το 1.4!!!!!!!!!!ειναι γρηγορο και ολα τα 1.4 ασχετα απο τα 95 που δινει η φιατ,βγαζουν κοντα στα 100!!!!που να ειχες το 1,2 που εχω εγω???θα σου φαινιτανε καρο!!!!!!!!!!
-
μια χαρα και με το παραπανω..ειδικα μετα το 8βαλβιδο που ψοφαγε στις 4 και σου 'παιρνε το κεφαλι..αλλα με το καινουργιο οπως και να το κανεις εχεις μια ταη να το ψαξεις και λιγο παραπανω.εγω πηγαινα για 16αρι αλλα βρεθηκε μιλημενο και σε κατασταη βιτρινας και το πηγα λιγο λογικα και σιγουρα..
απλα στο forum εχει πολλα μυνηματα αλλα παλια οποτε ειπα να δοκιμασω μηπως υπαρχει καμμια εμπειρη γνωμη να γλυτωσουμε απο κακοτοπιες και δοκιμες αμφιβολες
-
εγω δεν εχω κανενα προβλημα και ας εχω το 1,2 τα ιβιζα στη εθνικη μου φαινονται λες κα δεν πανε βημα..και οσο για το 6ταχυτο!!!180χλμ στις 4300 ειναι αποθεωση πας κοματια χςρις να ζοριζεις το μοτερ
-
Καλός ήρθες στην παρέα μας βλέπω μπαίνεις δυναμικά στο θέμα tuning και λογικά θα τα πάμε καλά εμείς οι δυο ελπίζω να σε δούμε σύντομα σε κάποια συνάντηση μας και αν είναι εύκολο βαλε καμία φωτογραφία το stilaki σου!
-
παιδες 180 με λιγες στροφες ειναι ξεκουραστα και θεικα και με καλη παρεα ειναι οαση.ειδικα οταν πηγαινα ταξιδι με τη μουσικη τερμα για να μην ακουω τη βαβουρα.αλλα θελει πολυ δρομο και χωρις κλιση αλλιως αρχιζεις και παλευεις με το κιβωτιο.και μεγαλωσα για να παλευω.θελω απλα αν μπορω να το βοηθησω να φορτωνει λιγο πιο ευκολα.
-
και με λιγη τυχη μεχρι τα χριστουγεννα ξεχρεωνω κι αν πεισω το αδερφι που της αρεσε να το παρει, κολλητα ψαχνω για τριπορτο με οροφη.εχει κανεις skywindow?ξερετε αν εχουν προβληματα?
-
Τρία χρόνια τώρα δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα, βέβαια δεν την ανοιγοκλείνω σαν τα παράθυρα, υπολογίζω 2-3φορές / μήνα.
Στην αρχή μόνο δεν έκανε καλή επαφή και σφύριζε λίγο, πήγα στο φανοποιείο, άλλαξαν τα λαστιχάκια και από τότε τέλεια.
Γενικά δεν ακούω προβλήματα
-
-
FOTIS για βελτιωση σε 14αρι διαβασε εδω ενα πληρες αρθρο.Θα σου λυθουν οι αποριες
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2856
Καλως ηρθες!