ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!
εχθες καθως περνουσα απο το πανοραμα θεσσαλονικης ειδα κατι που μου αρεσε πολυ και ειναι και ενας πολυ ωραιος τροπος διαφημισης του stiloclub εκτος απο τα αυτοκολλητα!!
συγκεκριμενα το audiclub εχει βγαλει αυτα τα πλαστικα που μπαινουν στην πισω πινακιδα του αυτοκινητου,οι περισσοτεροι εχουμε απο τις αντιπροσωπεις που τα πηραμε,και ειχε το σημα της audi και διπλα εγραφε audiclub
ηταν πολυ ομορφο και οφειλω να πω προτοτιπω,δεν εχω δει να εχει κανενα αυτοκινητο απο αλλο club,και απλα μου αρεσε και ειπα να το προτινω να βγαλουμε και εμεις σαν stilo club και να το βαλουμε στην πισω πινακιδα μας!!!!
βεβαια θα ελεγα,αν συμφωνησουμε τελικα και εχει κανενας καμια ακρη να ρωτηση ποσο ειναι το κοστολογιο,εκτος απο το σημα τις fiat και το www.stiloclub.gr,να εχει και διπλα το Nickname του καθενος απο εμας!!!!τι λετε????
Απάντηση: ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!
Πρεπει να το εχει και το Νissan Motorsport - NISMO κατι τετοιο.Ειχα πετυχει ενα Almera με τετοια πινακιδα.Ωραιο φαινεται.
εγω ειχα φτιαξει μια μαυρη λωριδα με την διευθυνση του κλαμπ μιας και δεν χωραγε πολλα και δεν μπορουσα να μεγαλωσω τα γραμματα. Το πλαστικοποιησα κι το κολλησα εκει που ητανε κανονικα του αντιπροσωπου.
Θα πρεπει να βγουνε 2 τυποι τετοιων πλαστικων ομως, ενας για τις κανονικες πινακιδες και ενας για τις πινακιδες νεου τυπου, τις μεγαλες.
Εγω ειμαι μεσα! Μ'αρεσε!
Μπραβο Γιαννη, ωραια σκεψη!
εχει κανενας καμια καρη να ρωτησουμε???????????
παντελη δεν πιστευω να ειναι ακριβο!!!!!!!!!!!!!
ενα κομματι πλαστικο ειναι!!!!!!!
Και αυτο με το αυτοκολλητο ομως πιστευω οτι θα ειναι καλη ιδεα.
Αυτο που λεει ο Stilatos.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Και αυτο με το αυτοκολλητο ομως πιστευω οτι θα ειναι καλη ιδεα.
Αυτο που λεει ο Stilatos.
ναι αλλα θα πρεπει να ξυσεις για να σβυστουν τις αντιπροσωπειας και να το κολλησεις απο πανω για να ειναι ενταξει!!!!!!!!!!!!!!
οπως θελετε παντως!!!!!!!!!!!!!
Το ειπα επειδη φαινεται ποιο απλο και φθηνο.