Απάντηση: Παγκοσμιο αισχος
αισχος και τιποτα παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!
απλα πιστευω βγαλανε αυτα που ηθελαν να βγαλουν για τους δικους τους λογους που σιγουρα ο πιο σημαντικος και κυριοτερος θα ειναι οικονομικος!!!!!!!!
Ρε παιδιά τι περιμένατε να βγει? Ανοιχτή ψηφοφορία δεν ήταν? Ε και το 1/10 των κινέζων να ψήφιζε αρκούσε!! Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μνημεία... Αφού δεν είναι επίσημο μην δίνεται καμία σημασία. Αφήστε τους και αυτούς να χαρούνε λίγο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Ρε παιδιά τι περιμένατε να βγει? Ανοιχτή ψηφοφορία δεν ήταν? Ε και το 1/10 των κινέζων να ψήφιζε αρκούσε!! Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μνημεία... Αφού δεν είναι επίσημο μην δίνεται καμία σημασία. Αφήστε τους και αυτούς να χαρούνε λίγο!
+1
Αφηστε που στην αρχη της ψηφοφοριας πριν απο 2 χρονια περιπου,ο μονος τροπος να ψηφισεις ηταν μεσω 9011 και sms... :rolleyes:
Συν τοις αλλοις η UNESCO εδω και καιρο εχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να κρατήσει αποστάσεις από τη ψηφορία, με την αιτιολογία ότι αντανακλά μόνο τις απόψεις όσων ψηφίζουν.
Οποτε πολυ κακο για το τιποτα...
Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να φαίνεται η Ελλάδα μας ωραία στους ξένους (ένα χαμόγελο, μια διευκόλυνση, μια απάντηση πολλές φορές αρκούν) & βέβαια κυρίως για εμάς. Μπορούμε με τον τρόπο μας να κάνουμε κάτι καλό, μην λέμε το κλασσικό ελληνικό "έλα μωρέ, εγώ θα κάνω την διαφορά?"
Αυτές οι ψηφοφορίες συνήθως είναι για τα πανηγύρια, αν & θα πανηγυρίζαμε εαν είχε ψηφισθεί & η Ακρόπολη !
Πάντως ακόμη & οι πλέον αδιάφοροι κάτοικοι αυτού του πλανήτη ως προς το τι υπάρχει έξω από την χώρα τους -για να μην πω η επαρχία/πόλη τους- (οι Αμερικάνοι), σε ένα καλό ποσοστό γνωρίζουν την Ακρόπολη.
αρε Μελινα που εισαι........
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ΑΓΓΕΛΟΣ
αρε Μελινα που εισαι........
αυτο ξαναπεστο!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ΑΓΓΕΛΟΣ