Απάντηση: Ερωτιση για συναγερμο
Δηητρη εγω εχω συναγερμο απο το εργοστασιο ο οποιος ομως παιζει με τα κουμπια του κλειδιου και οχι με αλλο control τα παραθυρα δεν κλεινουν μονα τους αν δεν κρατησεις πατημενο το κουμπι που κλειδωνει τις πορτες (αν κρατησεις αυτο που ανοιγεουν οι πορτες ανοιγουν τα παραθυρα).
χμμμ...To δικό μου είναι το 1,2 το απλό και δεν εχει τηλεχειρισμό στο κλειδί.γι αυτό και ρωτάω τι γίνετε
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jim1984_4
Δηητρη εγω εχω συναγερμο απο το εργοστασιο ο οποιος ομως παιζει με τα κουμπια του κλειδιου και οχι με αλλο control τα παραθυρα δεν κλεινουν μονα τους αν δεν κρατησεις πατημενο το κουμπι που κλειδωνει τις πορτες (αν κρατησεις αυτο που ανοιγεουν οι πορτες ανοιγουν τα παραθυρα).
Και εγω τον ιδιο συναγερμο ακριβως εχω και βλεπω να παιρνει δρομο και να φευγει! Της πλακας τελειως ειναι! Σου εχει τυχει να ξεκλειδωνεις να ακους τον συναγερμο να ξεκλειδωνει και μεσα σε 1 λεπτο να χτυπαει;;;
Επανερχωμε στο θέμα για να ρωτησω κάτι..
κατ αρχήν η τοποθέτηση του συναγερμού εγινε πριν λίγες ημέρες.. απο εμένα μια και είμαι της δουλειάς (ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός) με επιτυχία. μου πήρε αρκετές ώρες γιατί χρειαζεται να βγουν και οι 2 ασφαλειοθηκες για να γίνουν οι συνδεσης βάση του manual..μετα το τέλος και κάνοντας τα test διαπίστωσα οτι όλα λειτουργούσαν αλλα δεν υπήρχε ούτε ηχητική αλλα ουτε οπτική ένδειξη κατα τον οπλισμό και κατα την απενεργοποίηση του.. αναγκαστικά και έβγαλα παλλυ της ασφαλιοθηκες για να ελέγξω τυχών λάθη στης συνδέσεις.. τίποτα βάση manual ηταν ολα σωστά..
την επομένη μερα μιλάω μα τεχνικό της META και μου λεει τα εξής..
στα νέα μοδελα έχουν πάρει εντολή απο την ΦΙΑΤ να μην υπάρχει αυτή η λειτουργία γιατί δημιουργεί προβλήματα στο body-compouter γιατί όλα τα φώτα και όλα τα ηλεκτρικά περνάνε μέσα απο εκεί..
είναι σπαστικό να μην ακούς τίποτα παρά μόνο της κλειδαριές και την ένδειξη απο το led..
θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάτι σχετικό πάνω σε αυτό μήπως υπάρχει τρόπος προγραμματισμού του body ώστε να εχω μια ένδειξη έστω???:(
και εμενα μου το ειχαν πει αυτο!!!!!!!!!!!11
δεν αναβουν τα φλας,απλα μονο μια ηχητικη ενδειξη εχω!!
δεν ξερω εγω ειχα παει στην αντιπροσωπια με την καρτα κωδικο του computer και τους ειπα να ενεργοποιουνται τα φλας οταν κλειδωνω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
δεν ξερω εγω ειχα παει στην αντιπροσωπια με την καρτα κωδικο του computer και τους ειπα να ενεργοποιουνται τα φλας οταν κλειδωνω.
και τι εγινε στο έκαναν? ποσό στοίχισε? σε μένα δεν υπάρχει ούτε ήχος αλλα ούτε και ένδειξη από τα φλας.. οταν το ξεκλειδώνεις σου δείχνει κάτι?
δεν μου στοιχισε τιποτα μπαινουνε στο Body computer με τον κωδικο απο το καρτελακι που παιρνεις με το αμαξι και το κανουνε μεσα σε 10 λεπτα δεν μου πηρανε τιποτα. οταν κλειδωνει το αμαξι αναβουνε τα φωτα αλαρμ. αλλα εγω δεν εχω συναγερμο της μετα το εκανα με το κλειδι το κανονικο του αυτοκινητου
Kαταλαβα.... απ ότι είδα βάση της συνδεσμολογίας η μονάδα του συναγερμού δεν έχει καμιά έξοδο τάσης είναι όλες εντολές. και δεν έχει άμεση σύνδεση με την σειρήνα. πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα καλώδια είναι εντολές και πάνε στο body-computer. άρα λογικά μπορεί να προγραμματιστή.εκτός και αν αυτή η εντολή δεν βγαίνει από την μονάδα του.. το θέμα είναι αν θα το κάνουν μια και τον τοποθέτησα μόνος μου.. θα πάρω κανένα τηλ να μάθω. η μπορεί να ρωτήσω ένα γνωστό που απασχολείτε μόνο με συναγερμούς. ίσως γνωρίζει το θέμα..