Παιδιά θα μπορούσαμε να βρεθούμε το Σάββατο το πρωί? Θα είναι και ο Κυριάκος εδώ. Βολεύει κατά τις 13:00 στο Carfour?
Περιμένω προτάσεις.
Printable View
Παιδιά θα μπορούσαμε να βρεθούμε το Σάββατο το πρωί? Θα είναι και ο Κυριάκος εδώ. Βολεύει κατά τις 13:00 στο Carfour?
Περιμένω προτάσεις.
Εγώ παιδιά θα φύγω Χαλκιδική σήμερα το μεσημέρι και θα γυρίσω το βράδυ της Κυριακής... :? Τους χαιρετισμούς μου στον Κυριάκο.
ΥΓ: Κάποιος Χρήστος, πήγε από Motordrome κι εκεί του δώσανε το κινητό μου γιατί ενδιαφέρθηκε για το club, και μιλήσαμε, μου είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα αυτές τις μέρες και δεν μπορεί να παρακολουθήσει τι γίνετε μέσω φόρουμ, αν θέλετε να τον ειδοποιήσουμε τηλεφωνικά. Γιάννη θα σου στείλω με pm το κινητό του για να τον ειδοποιήσεις όπως τους άλλους με μήνυμα, οκ?
Καλημέρα παιδιά! Εγώ ως γνωστόν δουλεύω το Σαββατο πρωί, οπότε δεν θα μπορέσω να έρθω. Το Σάββατο βράδυ έχω μία πολύ "σοβαρή" δουλειά (πάω για κρέμασμα). Αν όμως αποφασιστεί κάτι για Κυριακή βράδυ, μάλλον θα μπορέσω.
ΟΚ, Νίκο. Αν έχει καλό καιρό θα έρθουμε και εμείς να κάνουμε εκεί το meeting.
Νάτα μας και ο Χρηστάκης...
Ε ναι ρε Χρήστο! Μην αφήσουμε τον γάμο για να πάμε για πουρνάρια!!! ΧΙΧΙΧΙ!!! Welcome to the club man!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Εεεε κχμμμμ... Εεεεε, ξέρεις, επειδή έχω μπαφιάσει με τα τρεχάματα τον τελευταίο καιρό και το άλλο μου μισό το βλέπω πριν πάω για ύπνο για να του πω καληνύχτα μόνο... έχω κλείσει μια executive suite για 2 μερούλες για να βρούμε λίγο την ησυχία μας... :D Μήπως σας είναι εύκολο να κάνετε το meeting στο Carrefur και όχι στην Χαλκιδική? :P :P :P :P Που να τρέχεται τόσο μακριά μωρέ!!... :P :PΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Είπα να μην είμαι μόνο στο ίδιο StiloClub με 'σας, αλλά και στο άλλο Club των κρεμασμένων! Είστε τα πρότυπά μου ρε παιδιά!
Με το καλό Χρήστο......ότι καλύτερο στο νέο club που πάς να μπείς.....
Τελικά, οι Θεσσαλονικιές κυκλοφορούν με μία θηλειά στο χέρι... αλλιώς δεν εξηγείται!
Κοίτα μόνο να παίρνουν συχνά back-up εκεί... :129
χαχαχα καλόοοοοΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Θεσ/νίκη θα είμαι λογικά μέχρι απογευματάκι οπότε μιλάμε για κάνα καφέ μεσημεράκι...μετά αναχώρηση για Ξάνθη....
Νίκο καλά να περάσετε και χαιρετίσματα....
Γιάννη πριν πάμε για τις αναρτήσεις να βρούμε κοντά εκεί στο μαγαζί καμιά στάση αστικού να αφήσω τα 2 ΄΄ατομα που θα έχω να ΄την κάνουν για κέντρο!!! :)