Even dummies wear seat belt
Απάντηση: Even dummies wear seat belt
πολυ σωστο και εξυπνο βιντεο!!!!!!!!1
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aman17-2
Όντως πολύ καλό!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
neuromancer
Βέβαια... να πω την αμαρτία μου δεν κατάλαβα που κολάει με τις ζώνες αλλά σίγουρα είναι ένα μάθημα για όλους τους "γρήγορους" χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν. Αναφέρομαι και στον εαυτό μου!
Παράθεση:
Βέβαια... να πω την αμαρτία μου δεν κατάλαβα που κολάει με τις ζώνες αλλά σίγουρα είναι ένα μάθημα για όλους τους "γρήγορους" χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν. Αναφέρομαι και στον εαυτό μου!
........+1
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
REPT1L3
...δεν κατάλαβα που κολάει με τις ζώνες...!
Δεν είδες πως απογειώθηκε ο επιβάτης (και προσγειώθηκε στο απέναντι ρεύμα, κτλ.). Βέβαια με τόση "σάρα" μπορεί να φορούσε και ζώνη και παρ'όλα αυτά να πετάχτηκε έξω.
Θα έλεγα οτι είναι μάλλον αδύνατον να πεταχτεί έτσι έξω επιβάτης ενώ φοράει ζώνη ασφαλείας!! Είτε μας αρέσει είτε όχι είτε έχουμε βρει το κολπάκι το γνωστό και ως απενεργοποιητής ζωνών ασφαλείας Η ΖΩΝΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
neuromancer
Δεν είδες πως απογειώθηκε ο επιβάτης (και προσγειώθηκε στο απέναντι ρεύμα, κτλ.). Βέβαια με τόση "σάρα" μπορεί να φορούσε και ζώνη και παρ'όλα αυτά να πετάχτηκε έξω.
Το αμαξι το μαυρο τον περασε κανονικα απο πανω με τον νομο ομως ετσι..ουτε προλαβε να κοψει καθολου..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
neuromancer
Ααα... όχι δεν το πρόσεξα αυτό που λες.
MY BAD!!!!
:sorry:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
neuromancer
:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:
η ζωνη σωζη ζωες!!!!!!!!!!!!!1