Απάντηση: STiLO AND C4 VTS
Πολυ καλη τιμη για 2λιτρο παντως και πολλα εξτρα..
Δεν νωμιζω οτι θα εδινα 17χιλιαρικα εγω...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
Δεν νωμιζω οτι θα εδινα 17χιλιαρικα εγω...
Θα συμφωνησω μαζι σου Ηρακλη,θεωρω οτι ειναι πολλα για το συγκεκριμενο,στα 15.000 θα το τσιμπαγα...
τα extra ειναι δωρο για τον επομενο,αντε να ανεβασει λιγο την αξια.
Αν θες Γαλλο θα σου ελεγα να παρεις το 207 rallye full extra 150 hp 1600cc(αλλα τελη) με τιμη 18.000 με το κλειδι στο χερι,και το σημαντικοτερο...μιλαμε για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Καλη αγορα οτι και να παρεις.
Μια τελείως φιλική γνώμη αδερφέ μου…..αν ενδιαφέρεσαι να του πίνεις το αίμα συχνά….δεν είναι και για παααρα πολα..το έχει πάρει κολλητός και για να καταλάβεις τι πρόβλημα έχει με την ακαμψία το αμάξωμα παρήγγειλε σκούπα από Γαλλία citroen sprot 300 ευρόπουλα και σε στροφιλικι του την έσπασε στα δυο και του την έδωσε στο χέρι για πλάκα…τελείως ενημερωτικά…its up to you;)
Πάντως από ένα ξάδερφό μου που δουλεύει στη hertz άκουσα ότι στα citroen c4 τρίζουν πολύ σύντομα τα πλαστικά στο ταμπλώ...
Πολλαααααα τα λεφτά.....πάρα πολλά....16'000.00 είχα βρει ABARTH stilo στη Tριπολη με 14000χλμ......και για το συγκεκριμένο όλοι λένε ότι σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται τα άλογα...Θυμάμαι τεστ στο Drive να λέει ότι σε καμία περίπτωση δεν σου τα δείχνει λόγω ρύθμισης της πεταλούδας για τα καυσαέρια....
Bad Choise απο μένα....+ το ότι το εσωτερικό του δεν λέει μια για εμένα....Ειδικά εκείνο το τιμόνι είναι αχώνευτο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Ειδικά εκείνο το τιμόνι είναι αχώνευτο
Γιατι τα οργανα?Αν εχεις κ το εταιρο διπλα κ βλεπει το ταχυμετρο αρχιζει η γκρινια :D:D
ρε παιδια το C4 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑΑΑ
Παντως playlife αν θελεις ξεκα@λωτηρι μπορεις να κρατησεις το Stilo και με 5-6χιλ να βρεις ενα Rallye και να κανεις τα γουστα σου..