Μετατροπη αναλογικου video σε ψηφιακο
Παιδια θελω τη βοηθεια σας.
Αγορασα προσφατα ενα εξωτερικο TV Tunner για το PC με συνδεση USB, το οποιο εχει και αναλογικες εισοδους audio και video με RCA. Αυτο που θελω να κανω ειναι να συνδεσω επανω την αναλογικη videocamera και να μετατρεψω τις παλιες κασσετες μου (8mm) σε ψηφιακη μορφη για να γραφτουν αργοτερα σε DVD.
Εχετε να προτεινετε καποιο προγραμμα για αυτη τη δουλεια, μιας και αυτο που υπαρχει στο CD της συσκευης δεν λεει και πολλα?
Δεν ψαχνω ακομα προγραμμα για editting, απλα καποιο προγραμμα το οποιο θα βρει οτι υπαρχουν οι αναλογικες εισοδοι και θα αναλαβει την ψηφιοποιηση. Τωρα αν με το ιδιο κανω και edit, δεν με χαλαει.
Ξερετε κατι??
Απάντηση: Μετατροπη αναλογικου video σε ψηφιακο
το nero χρησημοποιει ο αδερφος μου που του εχει κατσει καλα
Τι να κανω με το nero ρε Παντελη? Αυτο ειναι αντιγραφικο. Δεν ειναι προγραμμα για AV to DV convertion... Μπερδευτηκα!!!
στα παρελκομενα προγγραματα μαζι με το nero exei, to nerovision
Α ναι?? Για να το τσεκαρω...
τι εγινε τελικα το βρηκες?
Εγω δεν το ειχα. Εχω την εκδοση Express. Κατεβαζω τωρα την 8... αγοραζω ηθελα να πω :) :) :)
χαχαχαχαχαα ναι το εξπρες ειναι το σουπερ μινι προγγραμα καλυτερα να παρεις το φουλ πακετο διοτι ειναι πιο ευκολο να φτιαξεις dvd kai video cd ειναι αρκετα ευκολο. καλο κατεβ... εεε αγορα :P
Το πιο ολοκληρωμένο για εμένα είναι το Pinnacle Studio. Αλλά είναι λίγο δύσκολο και θέλει λίγο ψάξιμο... Εύκολο και καλό είναι το ulead video ('η κάπως έτσι...). Μην χρησιμοποιείες του nero μπορεί να είναι απλό αλλά δεν το έχω και πολύ σε εκτίμηση..