ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ CLUB???????
καλησπερα παιδια!ειμαι τρελος με τα ιταλικα το ιδιο και η γυναικα μου,και ειναι και γκαζακιας!ευτυχως ο ερχομος της κορακλας μας της ελαφρυνε λιγο το ποδι!εγω το μαμαω αλλα μονο οταν ειμαι μονος!Ειχα ενα αλφα 156 αλλα δυστυχως δεν μπορουσα να κρατησω και τα τρια γιατι εχω και ενα επαγγελματικο!Κρατησαμε το στιλο τησ καλης μου ενα 1.6 3θυρο μαμα με 16αρια(οτι εχει αφησει απο τα καταπληκτκα τησ παρκαρισματα)Με εχει φαει τωρα για αλλες αλλα δεω υπαρχουν ευρω!ΘΑ ηταν ευχαριστο αν υπαρχουν και αλλες γυναικες με την τρελα της δικιας μου
Απάντηση: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ CLUB???????
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!
ευχαριστουμε μαρια μου η μονη:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
onoufrios13
καλησπερα παιδια!ειμαι τρελος με τα ιταλικα το ιδιο και η γυναικα μου,και ειναι και γκαζακιας!ευτυχως ο ερχομος της κορακλας μας της ελαφρυνε λιγο το ποδι!εγω το μαμαω αλλα μονο οταν ειμαι μονος!Ειχα ενα αλφα 156 αλλα δυστυχως δεν μπορουσα να κρατησω και τα τρια γιατι εχω και ενα επαγγελματικο!Κρατησαμε το στιλο τησ καλης μου ενα 1.6 3θυρο μαμα με 16αρια(οτι εχει αφησει απο τα καταπληκτκα τησ παρκαρισματα)Με εχει φαει τωρα για αλλες αλλα δεω υπαρχουν ευρω!ΘΑ ηταν ευχαριστο αν υπαρχουν και αλλες γυναικες με την τρελα της δικιας μου
Φιλε onoufrios13 υπαρχουν αρκετες κοπελες στο club,οχι σαν επισημα μελη αλλα συνοδεια με αυτα,σε συναντησεις και σε εκδρομες παντα θα υπαρχουν κοπελες μαζι μας.
Η γυναικα σου και η κορη σου δεν θα νιωσουν ουτε στιγμη αμηχανα αν εχεις σκοπο να τις παρεις μαζι σου καποια στιγμη. :)
Καλη διαμονη στο club.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Φιλε onoufrios13 υπαρχουν αρκετες κοπελες στο club,οχι σαν επισημα μελη αλλα συνοδεια με αυτα,σε συναντησεις και σε εκδρομες παντα θα υπαρχουν κοπελες μαζι μας.
Η γυναικα σου και η κορη σου δεν θα νιωσουν ουτε στιγμη αμηχανα αν εχεις σκοπο να τις παρεις μαζι σου καποια στιγμη. :)
Καλη διαμονη στο club.
θα συμφωνησω με τον φιλο μου τον ριχαρδο!!!!
σε καποια συναντηση ή σε καποια εκδρομη θα το διαπιστωσετε και απο κοντα!!
καλως ηρθατε στην παρεα!!!!!!!!!!
Ευχαριστω richard.Η γυναικα θαρθει νασαι σιγουρος και μην σου πω και χωρις εμενα ,αν δε μπορω!Οσο για την κορη ειναι μικρουλα ακομα μονο 14 μηνων
Ευχαριστω παιδαρε! Απλως ελεγα για μελη
να σου ζησει η κορουλα καταραρχας!!!μελη δεν εχουμε κοπελες ..εμεις οι ιδιοι εχουμε και τις φερνουμε παρεα στο club αν θελουν ας κανουν Αλλιως...οπως το ρωτησες νωμιζα οτι εψαχνες για γυναικα αλλα αφου εχεις κορουλα αλλαζει:) θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα φιλος!
Εχεις δικιο μαλλον ηταν αποτομο ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα.Ευχαριστω για τις ευχες σου.Απλως ρωτησα για μεληΕιναι καλο που σας ακολουθανε οι δικες σας
ΤΙ Να κανουν!!!να μην μας ακολουθησουν???αφου ειμαστε Stilatoi!!!!