Printable View
οι μαλακιες πληρωνονται και οι μαγκες που νομιζουν εχουν ενα φτιαγμενο αμαξι και ειναι οι κυριαρχοι της ασφαλτου!!!
αυτα να τα βλεπουν καποιοι που ειναι ψευτομαγκες!!!!!!!
ο αλλος με το punto ομως τι φταιει. και υπολογισε ητανε γερο χτυπημα αμα χτυπανε ο ενας μουρη με μουρη υπολογησε το Punto na Πηγαινει κανονικα με καμια 50 χλμ και βαλε τον βλακα με το peugeot με 100 (διοτι με τοσα μπαινουνε στο πεταλο τα ραλλυ) ειναι σαν να τρακαινουνε με 150 χλμ. Το ραλλυ προσεξτε που λυγισε ολη το σασι
2 τελιως αχρηστα αμαξια...παιδια μπορει να κραζουμε....αλλα ολοι περασαμε απο εκει ...οπιος εχει το 1ο burn out θα δει ενα κοκκινο ραλλυ 1,3...στα after dark το εχει 2 σελιδες να μπενει στο πεταλο...αν εχετε το περιοδικο να σας πω και την ιστορια live.....διοτι ημουν μεσα...
Καλοι μαλ@κες..δεν πειραζει κ οι λαμαριναδες πρεπει να βγαλουν το ψωμι τους
Τι ψωμι, ολοκληρο τραπεζι θα κανουν με τα λεφτα που θα παρουν απο τις λαμαρινοδουλειες!
τι θα γινόταν αν το έχανε κ το αμάξι αντί για το αντίθετο ρεύμα έπιανε πεζοδρόμιο ???????
ποιός θα ήταν ο ******ς
αυτός που το έχασε
ή όλοι οι άλλοι που κάθονται εκεί κ κοιτάνε τους μαλάκες με κίνδυνο της ζωής τους?
Δεν έχουν γίνει και λίγα εκεί κάτω! (Αν δεν κάνω λάθος λιμανάκια δεν είναι?)
Αυτοί που δεν υπάρχουν πλέον είναι "κάπως τυχεροί", γνωρίζω όμως άτομο που υπάρχει αν και θα προτιμούσε να μην... έτσι όπως έχει μείνει πλέον. χωρίς να μπορεί καν να αυτοσυντηρηθεί.
kκαθε βραδυ ειμουν κατω....ειμαι απο τους τυχερους δεν εχω παθει ουτε μια γρατζουνια...μπορει να ειναι μ@λακια αλλα ολοι εχουμε την τρελα τις ταχυτητας....ολοι μπορουσαμε να ειμαστε στη θεση τους καποτε καναμε τα ιδια.(εγω τουλαχιστον)..ολοι εχουμε μπει κοματια καπου καποτε....μην κραζετε μπορει να εισασταν εσεις κ εγω προταγωνιστης σε ενα τετοιο βιντεο...δεν το ενθαρηνο..αλλα δεν το κραζω...