Απάντηση: Πιστευε και μη ερευνα...
θα τα παρουν στον ταφο τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και εκεινο που σε εξοργιζει περισσοτερο ειναι οτι η μονη βατοπεδιου που ειναι στο αγιο ορος,διεκδικει και φιλετα οικοπεδα στην θεσσαλονικη
δεν θα ξεχασω τα λογια του δασκαλου μου που ειχα στο δημοτικο,καλη του ωρα,οτι με την περιουσια που εχει η εκκλησια φτανει για να ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!
και μετα λενε γιατι βριζουμαι τους παπαδες!!!!!!!!!!!!!
Ενα εχω να πω για αυτο το θεμα.
Οποιος θελει ας παει ενα Σαββατο πρωι πρωι στην Ουρανουπολη (εισοδος του Αγιου Ορους) και ας δει κατι ωραια τζιπακια που τα οδηγουν παπαδες να μεταφερουν κατι κοπελιτσες στα ενδοτερα...
Οσο για το ποσο που προσφερε η εκκλησια τι να πω, ντροπη και μονο ντροπη γιατι εχουν φτασει στο σημειο που εκμεταλλευονται κοσμο που πιστευει...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Οποιος θελει ας παει ενα Σαββατο πρωι πρωι στην Ουρανουπολη (εισοδος του Αγιου Ορους) και ας δει κατι ωραια τζιπακια που τα οδηγουν παπαδες να μεταφερουν κατι κοπελιτσες στα ενδοτερα...
τι κοριτσακια????????????
αφου υποτιθετε οτι απαγορευετε!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω μετά το κράξιμο που έπεσε για τα (μόνο) 500.000, τσόνταραν κάτι παραπάνω (νομίζω τα διπλασίασαν). Αλλά και πάλι.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Αυτοι της πηραν ρε γμτ κ δεν μπορει να μου βρει ο Ανακοντα ενα ξανθο?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
neuromancer
Νομίζω μετά το κράξιμο που έπεσε για τα (μόνο) 500.000, τσόνταραν κάτι παραπάνω (νομίζω τα διπλασίασαν). Αλλά και πάλι.....
και αν το εκαναν,κατι τρεχει στα γυφτικα!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
τι κοριτσακια????????????
αφου υποτιθετε οτι απαγορευετε!!!!!!!!!!!!!
Απαγορευετε αλλα υπαρχει παντα και η πισω πορτα Γιαννη!
Και να σας πω και το αστειο της ολης υποθεσης, μια μερα (ενα πρωινο για την ακριβεια) στο δρομο για Βασιλικα μας προσπερναει (εμενα και τον πατερα μου) μια κιτρινη Porsche και ποιος νομιζετε οτι καθοταν στη θεση του οδηγου;
Ενας ρασοφορεμενος παπας παρακαλω!
εγω ρε παιδια θα ελεγα οτι αυτοι οι μαυροφορεμενει και καλα αναμαρτιτοι τυποι ειναι οι μεγαλητεροι αμαρτολοι ολου του κοσμου.εγω θελω ενας να μου πει αν εχει εξομολογιθη ποτε στη ζωη του πριν κοινωνιση η και σε ασχετες φασεις!εγω δεν το εχω κανει ποτε και ουτε προκειτε να το κανω!αν θελω να πω τις αμαρτιες μου το κανω και στο σπιτι μου και αν θελει ΕΚΕΙΝΟΣ ας με συγχωρισει!!!
Ενταξει τι να λεμε τωρα...
Εγω δεν εχω φιλησει ποτε χερι παπα και δεν το εχω στο προγραμμα για τα υπολοιπα 100 χρονια!