Τραγικό τροχαίο δυστύχημα
με επτά νεκρούς, μεταξύ των οποίων και παιδιά, σημειώθηκε στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου στο 74ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, στα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο πολύνεκρο δυστύχημα επέβαιναν επτά άνθρωποι, που είναι όλοι νεκροί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες (μεταξύ των οποίων και ένα 17χρονο κορίτσι) που κατευθυνόταν προς Λαμία, ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε στις μεταλλικές διαχωριστικές μπάρες, τινάχτηκε στον αέρα και έπεσε με τον «ουρανό» πάνω σε διερχόμενο ΙΧ, με τέσσερις επιβάτες, που κατευθυνόταν προς Αθήνα.
Και στα δύο αυτοκίνητα οι επιβάτες ήταν οικογένειες. Οι τρεις νεκροί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας και οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο Θήβας. Τα στοιχεία των θυμάτων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Στο σημείο έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Λαμία, ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 7 το βράδυ.
Στο σημείο μετέβη και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, για το συντονισμό των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ με εντολή του τέθηκαν σε ετοιμότητα οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και κινητοποιήθηκε ελικόπτερο για να συνδράμει τις επίγειες δυνάμεις μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματικών ερευνών για την ταυτοποίηση των νεκρών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά εκφράζονταν φόβοι για οκτώ νεκρούς, καθώς, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης και του διαμελισμού των επιβατών των αυτοκινήτων, δεν ήταν δυνατόν να διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.
Απάντηση: Τραγικό τροχαίο δυστύχημα
Γιαυτό πιστεύω οτι όταν πιανουν κάποιον να τρέχει με πανω απο 140 στην εθνική θα πρέπει να τον εκτελουν επι τοπου...
Οκ ρε φιλε εσυ θελεις να πεθανεις και δικαιωμα σου, οι αλλοι ομως τι φταινε
Οχι οτι αλλάζει κάτι ως πρός το τραγικό μέρος της είδησης αλλά το συγκεκριμένο τροχαίο έγινε 1 εβδομάδα πρίν.:confused2:
Ειχα δει και τα πλανα στη τηλεοραση.
Τραγικο...
Επίσεις καθόμουν και υπολόγιζα ποσα πληρωνει ο λαός την ημέρα στα διώδια, τα εσοδα του κράτους απο εκει ειναι στα 100.000 ευρο Την ημέρα...
Και αυτό για να μήν εχουμε διαχωριστικές μπαρες και εναν δρόμο ισα ισα να γινεται η κυκλοφορία, καλα την εγκλιματική αμέλεια την κανουν τα στρουμφ που πολες φορες σε αυτην την διαδρομη των 500 χιλιομετρων δεν υπάρχουν πουθενά...
Αν ηθελαν θα εκοβαν μερικά κεφαλια και μετα θα σου ελεγα αν οι μαγκες των δρομων θα τολμουσαν να τρεξουν.
Το ξέρω οτι ο νεοελληνας ειναι μ@λ@κ@ς αλλα οταν μπει το αβγο στον κω*ο θα γίνει ανθρωπος θελει δεν θελει
Παιδια ειναι κριμα πραγματικα να μην υπολογιζεις κανεναν αλλον στο δρομο αλλα σκεφτητε και τον ευατο μας ποσες φορες το καναμε καταλαθος!
Ειναι τραγικο,πραγματικα κριμα.Μακαρι να γινοταν μαθημα σε ολους και να ειμαστε ολοι πιο προσεχτικοι.
Φίλε μου δεν ειναι λυση να υπολογιζει ο καθενας ποσο μπορει να τρεξει, και τον οδηγο της bmw να ρωτουσες (εκει που βρισκεται και καλα κανει και βρισκεται) θα σου ελεγε οτι εχει ενα τρομερο αμαξι που δεν μπορει να πηγαινει οπως θετει ο νομος, με 90 δηλαδη.
Εμενα παντως δεν θα μου αρεσε να σκοτωθω εγω και η οικογενεια μου γιατι ενας μ@λ@κ@ς εχει ωραιο αμαξι και θελει να πηγαινει γ@μιω*τας...
Λυπαμαι που το λεω ετσι ωμα αλλα κατι τετοιους πρεπει να μεριμνει το κρατος και να τους στελνει στην κρεμαλα, οχι τωρα, ξερεις αφαιρεση διπλωματως και μλκιες.
Ξερω οτι ενα τετοιο αμαξι ειναι ποιο ασφαλες σχετικα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να πας με 200 επειδή "ξερεις ποια ειναι τα ορια", γιαυτο και υπαρχει σχετικη νομοθεσια με τα ορια ταχυτητας και θα επρεπε οταν τα ξεπερνας κατα 50% να θεωρεισαι εγκληματιας.
Πως θα γινει αυτο ομως οταν εγω προσωπικα πηγαινω αθηνα καθε ευδομαδα περιπου και εχω να δω αστυνομικό απο τοτε που εβλεπε η γιαγια μου την λαμψη ???
καλησπερα...οι 4 που πηγενανε στην αθηνα με το citroen xantia ηταν απτο χωριο μου...τους ηξερα ολους πολυ καλα..η ειδηση εσκασε σαν βομβα και σε μια κλειστη κοινωνια με 4000 κατοικους καταλαβενετε τι εγινε..πηγενανε σε εναν γαμο στην αθηνα....3 οικογενειες κλεισανε απτους δικου μας...δεν ειναι και λιγο να πηγενεις μια χαρα στον δρομο σου και να σου ερθει ουρανοκατεβατη μια bmw...κριμα....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Γιαυτό πιστεύω οτι όταν πιανουν κάποιον να τρέχει με πανω απο 140 στην εθνική θα πρέπει να τον εκτελουν επι τοπου...
Οκ ρε φιλε εσυ θελεις να πεθανεις και δικαιωμα σου, οι αλλοι ομως τι φταινε
ειναι πραγματικα κριμα να χανονται ζωες στην ασφαλτο!!!!
αλλα εδω θα διαφωνησω μαζι σου γιατι δεν ειναι ετσι οτι εσυ θελεις να πεθανεις!!!!!!!!!!!!!
υπαρχουν αυτοκινητα που τα πουλανε και δεν μπορουν να πανε κατω απο 140χλμ ας πουμε!!!!!
απλα πιστευω ο καθενας θα πρεπει να ξερει ποια ειναι τα ορια του αμαξιου του και πως αντιδραει σε καθε περιπτωση και σε καθε ταχυτητα!!!!!!!!!!!!!!
ο καθενας απο εμας πρεπει να ξερει ποια ειναι τα ορια!!!
πως θα φρεναρει στα 120,στα 140,στα 160,πως πρεπει να παρει την στροφη και πολλα αλλα!!!!!!!!!!!!
απλα υπαρχουν και οδηγοι μεγαλυτερης ηλικιας ή θυληκου γενους που ετσι οπως πανε στον δρομο καμια φορα σε αναγκαζουν να κανεις ισως καποια ακραια κινηση,ειτε λεγετε προσπερασμα,ειτε σανιδωμενο γκαζι και πολλα αλλα!!