Απάντηση: Μotor-Kote μουφα?
Selenia και άγιος ο θεός!!!!
Το tipo μου με selenia καταφερε και εφτασε 370.000 km διχως να κάψει γραμμάριο παραπάνω από το κανονικό και δίχως να ανοιχτεί μοτέρ!!!! 370 και ακόμα πάει!!!!
seleniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
for ever!!!
Το μονο αξιο αναφορας σαν συμπληρωμα ειναι της STP..
Ολα τα υπολοιπα...
ρε παιδια αληθευει οτι οι αντιπροσωπιες της φιατ καταργησαν τα σελενια και βαζουν κατι αλλα...φακς η καπως ετσι τα λενε...ετσι μου ειπανε στην φιατ στην λιβαδεια
οχι δεν εχουνε καταργηθει αποτι ξερω
Χρησιμοποιω ΜΟTORKOTE100 εδω και καποια χρονια σ ενα SMART και στην 3λιτρη 75 καθε δυο αλλαγες λαδιων . Στην 75 εκανε δουλεια , ησυχασε ο κινητηρας , στο SMART ελαχιστη εως ανυπαρκτη .
Πριν λιγες μερες εμαθα για την υπαρξη των δυο Μοτορκοτε και εχω παθει πλακα !! Παλαιοτερα νομιζω οτι στο διεθνες site της MOTORKOTE ειχε την συσκευασια του "ελληνικου" . Δεν ειμαι σιγουρος ομως .
Αν αλλαξε κατι στην μητρικη εταιρεια μπορει οι εδω να βρηκαν τον προμηθευτη της μητρικης και να συνεχισαν το παιχνιδι μονοι τους και χωρις ανταγωνισμο για καποιο διαστημα ανενοχλητοι αφου ολοι πιστευαν οτι η MOTORKOTE αντιπροσωπευοταν στην Ελλαδα (και δεν τους εμπαινε η ιδεα να παρουν την αντιπροσωπευση) .
Να σημειωσετε οτι αγοραζω χονδρικη MOTORKOTE100 (για μερικους φιλους και εμενα αν και δεν εμπορευομαι παρα hi fi αυτοκινητου) .
Εχω μεινει εκπληκτος με την διαφορα της τιμης και με το πιο πραγματικα κανει καλυτερη δουλεια .