Πρέπει να το δείχνουν στα σχολεία το Βίντεο
Printable View
Πρέπει να το δείχνουν στα σχολεία το Βίντεο
παιδια δεν σας κανω πλακα οταν πηρα το διπλωμα στην αμερικη που πηγα ειναι υποχρεωτικο να βλεπεις ενα δυορο βιντεο σχετικα με αυτο και στο τελος σου τεσταρουνε γενικες πληροφοριες που ειχε το βιντεο. Εδω παιρνει ο αλλος το διπλωμα και νομιζει οτι ειναι schumacher. Στην αμερικη παιρνεις μερικο διπλωμα στα 16 που πρπει να ειναι αλλος στο αμαξι μαζι σου πανω απο 21 και με διπλωμα. Αυτο ειναι καλο διοτι ο αλλος μαθαινει να οδηγαει με επιβλεψει και εχει φυγει το μεγαλυτερο μερος απο το να κανει μαλακιες στο δρομο.
πολυ καλο βιντεο αλλα ο ελληνας ειναι ξεροκεφαλος και ετσι θα μεινει....φορατε ζωνη παιδια παντου....ακομα και για ενα λεπτο δρομο..δεν ξερεις που θα σε βρει η μοιρα
εμενα με εσωσε δυο φορες μαλιστα η πρωτη ητανε τοσο γερη που ειχα τεραστια σημαδια απο την ζωνη. για να καταλαβετε ποσο γερα ητανε εχασα τις αισθησης μου για ενα λεπτο
Ζωνη και κρανος για τους μηχανοβιους!
εγώ φοράω πάντα
κ για την πιο μικρή απόσταση
το πρόβλημα είναι οι πίσω
για να τους πείσω όμως υπάρχουν κ τα απότομα φρεναρίσματα/χειρόφρενα
:)
oxi πολυ απλα τωρα οποιος συνεπιβατης δεν φοραει ζωνη παιρνουνε οι ιδιοι προστιμο. αρα τους λες φορεστε τις αλλιως εσεις θα φατε την κληση
Εγω δεν ξεκιναω αν δεν βαλουν και οι πισω ζωνη . Οχι τιποτα αλλο αλλα θα γινω και εγω πουρες απο τον πισω μου !!
Κλασσική απάντηση όταν λέω να βάλουν οι πίσω ζώνη...
"Μα γράφουν και τους πίσω"?......
"Αν ζήσουν, ναι"
Αν δεν ξέρει ο άνθρωπος τέτοια λέει...Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν ότι θα σκοτωθούν αυτοί, θα σκοτώσουν και τον μπροστά, και δεν το κάνουν για την κλήση αλλα για την ζωή τους...