ο τιμοκατάλογος ... τον παραβάσεων....
http://www.glavopoulos.gr/kok/poines.htm
Printable View
ο τιμοκατάλογος ... τον παραβάσεων....
http://www.glavopoulos.gr/kok/poines.htm
Εχτες το είδα........και ναι κύριες και κύριοι ορίστε τα κατορθώματα μου τα τελευταία 4 χρόνια:
ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ που δέν φέρει μαζί του 17
ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ που δεν φέρει μαζί του 17
ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ που δέν φέρει μαζί του 17
ΚΙΝΗΤΟ τηλέφωνο, χρήση κατά την οδήγηση 33
ΚΡΑΝΟΣ μη χρήση από οδηγό, επιβάτη 83 3
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΔΡΟΜΟΣ παραβίαση 83 3
ΝΕΟΣ Οδηγός χωρίς σήμα αναγνώρισης 17
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ αντικανονικό 167 5
ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ οχημάτων, Ρ40,Ρ70,Ρ71,Ρ72 61.5
ΤΑΧΥΤΗΤΑ έως 20 km/h υπέρβαση του όριου 17
ΤΑΧΥΤΗΤΑ πάνω από 20 km/h υπέρβαση του όριου 33 3
ΦΩΤΑ ομίχλης όχι προβλεπόμενα 17
Δλδ έχω 14 πόντους στο point system.....(11 και καήκα) και έχω δώσει πάνω απο 900ευρώ σε κλήσεις......(τα 3 πρώτα τα εχω πλήρωσει πάνω απο 4-5 φορες το καθένα μιας κ ολο με πίανανε για κάτι άλλο κ όλο κλαιγόμουνα.... επίσης το παρκάρισμα το έχω πλήρωσει σιγουρα 3-4 φορές αυτο κ αλλες 2-3 το 33αρι....)
Για τις μισές και παραπάνω έχω φωτοτυπία τις κλήσεις......Θα τις σκανάρω να τις βάλω.....ειναι παράσημα αυτά....:P
Ρε φίλε μήπως να έρθετε με το αμάξι του Soul καλύτερα επάνω? Σε βλέπω μέχρι τα Τέμπη να έχεις 20αρίσει.
εγώ έχω μόνο 2
μία για υπέρβαση κατά 20km/h (δεν θυμάμαι πόσο αλλά ήταν λίγα...κάτω από 30)
και η πρώτη (2 βδομάδες το αμάξι) για αντικανονική προσπέραση, πάτημα διπλής γραμμής, στροφή με ελάχιστη ορατότητα και επικίνδυνη οδήγηση καθώς και παράβαση ορίου κατά πολύ (δεν είχαν ραντάρ οπότε την γλίτωσα...)
μου τα ρίξανε όλα μαζί...
έδωσα μια 200ρου και πόντους δεν ξέρω...πού το βλέπω?
Πολύ καλό και πολύ χρήσιμο. Ευχαριστούμε
εγω παλι δεν εχω τιποτα :) (μεχρι τωρα ...... )
Μαλλον καπως ετσι θα γινει γιατι οταν πιανει το κινητο στα χερια αστα να πανε!!!!
Αλλου η ασφαλτος αλλου εμεις!!!!
Κακίες.....καμια 10αριά στενά χάνω....ε πετάγομαι και απο κάνα stop.....ε και κανα απότομο φρενάρισμα.....σιγά μωρέ πια....
Ρε Θοδωρή; Μηπως ειναι καλυτερα να προσλαβεις ιδιωτικο οδηγο;; Θα σου ερθει ΠΟΛΥ φθηνότερα και θα νιωθεις και σαν τον Προεδρο της Δημοκρατιας!!!! Κυριλε!! :D
Για σκεψου το λιγο, στην περιπτωση σου συμφερει με χιλια!!!! :D
Το ζήτημα αυτό πονάει, αλα καθότι γυναίκα την έχω γλυτώσει άπειρες. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα το αλκοτέστ: 3,8!!! ο μπάτσος τα είδε όλα, τον καλόπιασα και τη γλυτωσα με μια κλήση τιποτένια, Κόκκινα.....πολλά. Το έχεις παρακάνει βρε Θοδωρή! Εχω φάει κλήση γιατι έτρεχα με 70!!!!!!! στο Χάνι της Γραβιάς. Πάντα έχει μπλόκο εκεί.Και επειδή είχα και 6 χρόνια 125΄μηχανακι έχω φάει και πολλά κράνη...
Απο Bonus Malus όλα καλά?