Απάντηση: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!!!!!!!!
δεν ενδιαφερει κανεναν βλεπω!!!!!!!!!!!!!!!
μπραβο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ!
Dont worry file mou!! tha to peraso ego toulaxiston se olous sto upourgeio..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
Dont worry file mou!! tha to peraso ego toulaxiston se olous sto upourgeio..
σε ποιο υπουργειο?????
εχεις κονε ή εργαζεσε σε υπουργειο,και αν ναι σε ποιο???
σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα γιατι μας βγαινουν τα ματια με τα αγγλικα!!!!!!!!!!:):):D:D
Συγνωμη αλλα ακομα δεν μπορω να γραφω καλα στα ελληνικα.Ελληνιδα ειμαι αλλα εχω συνητισει στα αγγλικα(πριν 1 χρονο ητθα απο New York) kai αργω πολυ να γραφω σωστα!!
Λοιπον.δουλευω σαν Graphic designer για το Υπ.Πολιτισμου!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
Συγνωμη αλλα ακομα δεν μπορω να γραφω καλα στα ελληνικα.Ελληνιδα ειμαι αλλα εχω συνητισει στα αγγλικα(πριν 1 χρονο ητθα απο New York) kai αργω πολυ να γραφω σωστα!!
Λοιπον.δουλευω σαν Graphic designer για το Υπ.Πολιτισμου!!
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!
κανε μια συσταση εδω http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2832 και πας μας λιγα πραγματα για σενα!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα γιατι μας βγαινουν τα ματια με τα αγγλικα!!!!!!!!!!:):):D:D
Και με τα 15 θαυμαστικά, ερωτηματικά κλπ στο τέλος κάθε πρότασης μας βγαίνουν τα μάτια, αλλά, απ' ότι θυμάμαι, όσες φορές στο είπε κάποιος απάντησες πως εσένα σ' αρέσει ή κάτι τέτοιο... Ας φροντίζουμε να είμαστε σωστοί κι εμείς, πέραν του να κάνουμε υποδείξεις στους άλλους!;)
Οκ παιδια!!
Εγω ενα δεν καταλαβαινο, γιατι λετε οτι σας βγαινουν τα ματια! Οσα και να χω διαβασει μεχρι τωρα δεν με δυσκολεψε καθολου!English-Greek...Greeklish.
Μα να ξερετε οτι θα προσπατησω να αποφευγο τα αγγλικα!!οσο μπορω..
Καλημερα!!!
By the way..
Το αρχικο μηνυμα εχει σταλει σε ολους!!
Εσυ (λογω ιδιαζουσας περιπτωσης) αν θέλεις γραφε με Greeklish δε μας ενοχλει!
Επειδη τωρα γιορτες θα χαθουν πολλα παιδακια,που μπορω να παραγγειλω ενα νεο νεφρο? :P