Προ-συνάντηση της 26ης Μαρτίου
Όπως φανερώνει και ο τίτλος του θέματος, προτείνω μία συνάντηση των μελών της Θεσσαλονίκης την Κυριακή στις 20:00 στο carefour της οδού Γιαννιτσών ή στην Βίλκα.
Αιτία η συνάντηση του Cento Club στην Θεσσαλονίκη, με guest club το Stilo Club. Από σχετικό topic βεβαιώνεται η συγκέντρωση μελών όχι μόνο από την Θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας.
Οπότε, καλό θα ήταν να συναντηθούμε όλα τα μέλη της Θεσσαλονίκης για να αποφασίσουμε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου.
Μέσα.Είναι καλό να βρεθούμε ώστε να οργανώσουμε σωστά το πρόγραμμα.Χρήστο στα μέρη που πρότεινες υπάρχει χώρος για παρκινγκ γιατί από ότι ξέρω του carefour κλείνει κάποια στιγμή το απόγευμα μόλις κλείσει το εμπορικό.
Δεν γνωρίζω, απλά υπέθεσα πως θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή. Το μέρος και η ώρα όπως πάντα "παίζουν", οπότε κάντε προτάσεις!
Για Κυριακή είμαστε οk.Μέρος προτείνω και πάλι το carefour ανατολικά λόγω χώρου και άνεσης για παρκάρισμα.Όσο αφορά την ώρα 20:00 είναι καλή ιδέα.
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να κανονίσετε καλό φαί για το Σαββάτο το μεσημέρι που θα είμαστε πάνω.......είναι το πιο βασικό......
Έννοια σου Τέο.Όρεξη να έχεις μόνο.
Re: Προ-συνάντηση της 26ης Μαρτίου
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ
Έννοια σου Τέο.Όρεξη να έχεις μόνο.
Χαχαχαχαχα πώς φαίνεται ότι δεν με ξέρεις καθόλου......
θα σου πούνε τα παιδιά άν έχω όρεξη ή όχι.... :P
Αν έχω γυρίσει από Αθήνα και δεν είμαι κομμάτια, θα είμαι κι εγώ εκεί. Προσωπικά με βολεύει περισσότερο Δυτικά (Βίλκα, κλπ). Το νέο Carrefour νομίζω ότι κλείνει το πάρκινγκ του, οπότε ας το βγάλουμε εκτός.
Θέλετε Κέδρινο λόφο; Έχει άπλα, αναλόγως, ωραία θέα! Και είναι στην μέση του Περιφερειακού...
Θοδωρή ετοιμάσου για μπριζόλες και κεμπάπ σούβλας.
Κέδρινος λόφος = Φοβερή ιδέα!