SSD... Απιστευτες Ταχυτητες
Πριν απο καιρο εκανα αναβαθμιση στο Laptop μου... Επεξεργαστη και μνημη. Εβαλα τον Core Duo 2 Τ7600 (2.33) Intel και 1GB ακομα Μνημης φτανοντας ετσι τα 2GB.
Την τελευταια εβδομαδα αναβαθμισα και τον δισκο... Εβαλα SSD... ( Solid State Disk ). Ο δισκος ειναι της Samsung με χωριτικοτητα 64GB. Ακουγονται λιγα τα 64GB σε σχεση με τις τεραστιες χωριτικατητες που εχουμε συνιθισει... Αλλα αυτος ο Δισκος δεν εχει μηχανικα μερη...ειναι τσιπακια στην ουσια.
Να σας πω οτι η διαρκεια μπαταριας ανεβηκε κατα 1/3.
Κανει boot τα Vista Ultimate σε ~ 15sec...
Παιδια μιλαμε για τρελες ταχυτητες... Κατι που αν δεν το δειτε δε μπορειτε να το πιστεψετε. Εδω δεν μπορουσα να το πιστεψω εγω ο ιδιος... Σαν να ειχες Seicento και του εβαλες μηχανη F1.
Μεγαλο γελιο εχει οταν του ζηταω να βρει αρχεια...με το που παταω το search το εχω αμεσως...
Για οσους μπορουν να αντεξουν το κοστος.. ( ειναι πολυ Ακριβος ) προτεινετε ανεπιφυλακτα...
Απάντηση: SSD... Απιστευτες Ταχυτητες
Πλάκα κάνεις!! SSD και 64GB!?!? Πόσο σου κόστισε?
900$ με τα μεταφορικα απο USA.
900$ για το λαπτοπ!!πω πω τρελα που εχεις!
Όχι δεν κατάλαβες!! 900 για τον δισκο του λαπτοπ!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Όχι δεν κατάλαβες!! 900 για τον δισκο του λαπτοπ!!
:thumbsup:
εχει και το πλαισιο τετοιο δισκο αλλα μικροτερο σε χωρητικοτητα και τιμη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=989177
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tangokass
Ναι τους ειχα δει... αλλα εχουν μια μικρη διαφορα στις επιδοσεις... οι Trancend εχουν Read Speed 25MB/s & Write Speed 13MB/s ενω οι Samsung 100MB/s & 80MB/s αντιστοιχα... Με απλα λογια...
οι Trancend εχουν ~ τις ιδιες επιδοσεις με απλους δισκους ενω οι Samsung πανε τον κολο τους...
καλα μιλαμε για τεραστια διαφορα...παντως αυτοι οι δισκοι ειναι το μελλον στην αποθηκευση...αλλα δεν ξερω ποτε θα πιασουν μεγαλες χωρητικοτητες
Ηδη εχουν αρχισει... δες εδω... http://www.adtron.com/newsroom/25fb-...tate-Disk.html οχι και ασχημα για αρχη....