-
Paypal
Λοιπον ανοιξα το θεμα αυτο να δουμε τις αποψεις μας για την πληρωμη μεσω του Paypal. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες του...Θελω ομως να ρωτησω αν ποτε καποιος του ετυχε να πληρωσει και να μην του ερθει το προιον του...Ειχε επιστροφη απο την Paypal και κατα ποσο ασφαλης ειναι η περιπτωση αυτη;;;
-
Απάντηση: Paypal
Εγω ετυχε να πληρωσω κατι απο Ιταλια και το παληκαρι δεν το εστελνε...
Με τα πολλα και αφου δεν απαντουσε στα Mail ανοιξα Dispute στελνωντας ολη την αλληλογραφια στην PayPal που εδειχνε τις συμφωνιες που ειχαν γινει. Του εστειλαν mail και αφου περασε αρκετος καιρος και δεν απαντησε του κλειδωσαν τους κωδικους. Πληροφορηθηκα αργοτερα οτι με την πρωτη ευκαιρια που θα μπουν χρηματα σε καποια απο τις καρτες του θα μου επιστραφουν τα χρηματα μου. Μολις το κλεφτρονακι καταλαβε οτι την επαθε μου εστειλε αυτο που ειχα παραγγειλει και με παρακαλεσε να ανακαλεσω το dispute... Τελικα και να ηθελα δεν μπορουσα γιατι ειχε φυγει απο Dispute και ειχε μετα προβληματα με την ιδια την Paypal.
Καλο ειναι το Paypal... Πολυ σιγουρο..Αλλα χρεωνουν και πολλα για τις υπηρεσιες τους.
-
Απάντηση: Paypal
Εγώ είμαι ευχαριστημένος... Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα!